HunHír.info

2019. Kikelet hava 20. nap, Csilla napja.

Jobbik: nincs kiegyezés az Orbán-rendszerrel

2018. október 23. 18:49
Hunhír.info

Még véletlenül sincs kiegyezés az Orbán-rendszerrel - hangsúlyozta a Jobbik elnöke pártja október 23-i rendezvényén kedden Budapesten, a Magyar Rádió volt épülete előtt. Sneider Tamás úgy fogalmazott: Magyarországon "enyveskezű bolsevizmust épít a világ legnagyobb tolvaja".

Menedek - Engdahl

Többször is párhuzamot vont a kommunista rendszer uralma alatt és a napjainkban történtek között, egyebek mellett a kitelepítéseket a kilakoltatásokkal, az iskolák államosítását az önkormányzatoktól elvételükkel, a forradalom utáni emigráció százezres emberveszteségét az utóbbi évek kivándorlásával állította párba. A kommunisták Szovjetuniót kiszolgáló magatartásához azt hasonlította, hogy a magyar miniszterelnök Oroszország és Vlagyimir Putyin "legelkötelezettebb szolgája" Európában.

Az ellenzéki politikus közölte, napjainkban "szóról szóra ugyanaz történik, mint az elmúlt bolsevik rendszer alatt", amit "Rákosi felépített, Kádár folytatott, és Orbán pontosan látta, hogyan működik" és hogyan mentették át hatalmukat a korábbi szereplők.

Azt mondta, ez a rendszer nem fog puhulni, egyre durvább lesz, a Jobbikhoz pedig az álljon, aki vállalni tudja a rendszer megdöntéséért folytatott nehéz, kemény harcot.

"Nem hátrálhatunk meg, nincs, hova hátrálnunk" - mondta, korunk legfájóbb problémájaként említve, hogy soha ilyen ütemben nem fogyatkozott még a nemzet, hiszen az elmúlt nyolc évben egymillióval lett kevesebb magyar a Kárpát-medencében.

A Jobbik elnöke arról beszélt nemzetiszínű és pártzászlókat, valamint árpádsávos lobogót magasba emelő, általa több ezresnek mondott közönsége előtt: a pártot ért "minden ocsmány támadás" ellenére "többször annyian vagyunk, mint a választás idején, erőnk van és erőt mutatunk".

Sneider Tamás hangsúlyozta, 1956-ban is azokat a rendszereket támadták, amelyek a rendszer fenntartásának részesei voltak, ezért arra hívta fel követőit, hogy a törvényesség határáig elmenve küzdjenek, az ellenzéki politikusokat pedig arra, bojkottálják azokat a tévécsatornákat, amelyekbe csak akkor hívják be valamelyiküket, "amikor mocskolni lehet".

Stummer János, a Jobbik alelnöke azt mondta, a magyarok ma még csak maguk elé mormolják a szabadság, az igazságosság és a biztonság iránti vágyukat, de hangosan ki kell mondaniuk ezt.

A politikus szerint semmi nem változott 1956 óta, "a zsarnok és csatlósai ugyanúgy árulják a hazát most is, csak a vörös mellé álcaként magukra aggatták a fehér és a zöld színeket".

Murányi Levente 56-os harcos azt hangoztatta beszédében: a magyarok 62 éve megnyerték a forradalmat, de elvesztették a - világ legnagyobb hadserege ellen vívott - szabadságharcot. Kijelentette, nagy harc vár a Jobbikra, mert ennél is hatalmasabb a mai ellenfél.

"Ha kitartunk és nem dőlünk be Orbán Viktor hazudozásának, higgyétek el, miénk a győzelem" - fogalmazott, hozzátéve, a rendszer saját magát fogja tönkretenni, ezt kell "segíteni".

Gulyás Balázs publicista szerint "rendszert kell dönteni", és 56 erkölcsére, szellemiségére alapozva felépíteni a nem korrupt, szuverén, de európai országot, mert a mai állapotokat sem 1956-ban, sem 1990-ben, sem 2010-ben nem akarták a magyarok.

Ezt követően a demonstrálók egy kisebb csoportja az MTVA székházához buszozott.

MTI

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat