HunHír.info

2019. Kikelet hava 20. nap, Csilla napja.

Jobbik: minden idők legnagyobb támadássorozatát éli a párt

2018. október 19. 13:33
Hunhír.info

jobbik250.jpgMirkóczki Ádám kommunikációs igazgató szerint "minden idők legnagyobb támadássorozatát" éli meg a napokban a Jobbik. Az ellenzéki politikus erről a most indított, heti rendszerességűnek ígért Rágalominfó című sajtótájékoztató-sorozatukon beszélt pénteken Budapesten. Azt mondta, a mentálisan és politikai tekintetben kiállt megpróbáltatások megerősítették a Jobbikot, "ezek után nem tudok elképzelni olyan szituációt, amit ne tudnánk túlélni".

Szerinte az áprilisi választás óta példátlan mélységbe süllyedt a pártról szóló híradások és a közbeszéd nívója, ezért is indítják a sorozatot, hogy tematikus sajtótájékoztatóik helyett itt adhassanak választ "bármilyen képtelenséggel, rágalommal kapcsolatos kérdésre".

Arra a felvetésre, miben kellene esetleg önkritikát gyakorolniuk, Mirkóczki Ádám kijelentette, 2010 óta a humánpolitikában "óriási hibát követett el a Jobbik mindenkori vezetése", aminek most látszanak a jelei. Arra számít - felelte egy másik kérdésre -, hogy nem lesz újabb kilépő a frakcióból.

Az N1 televízió egyik volt munkatársának kijelentéseit firtató kérdésre válaszolva arról beszélt: a videocsatorna évek óta a Jobbik pártalapítványától, pályázati úton kapja bevételei 95 százalékát, ezt a mechanizmust könyvvizsgáló mellett az Állami Számvevőszék is vizsgálta, és rendben találta. Amit Kisberk Szabolcs állít, az talán egy rosszindulatú vagy szándékos tévedés, de semmiképpen nem felel meg a valóságnak; nem voltak fekete pénzek, most sincsenek ott fekete pénzek - jelentette ki Mirkóczki Ádám.

Egy másik kérdésre válaszolva kijelentette, az őket rágalmazók egyike sem kerülheti el a jogi eljárást, amihez Szilágyi György szóvivő hozzátette: ha valakinek bűncselekményről van tudomása, az tegyen feljelentést.

Szilágyi György szerint ami a választások óta velük történik, az azt mutatja, hogy miután kívülről nem sikerült "megroppantani" a Jobbikot, elindult a "belső leszalámizási kísérlet", ezért is támadják Szabó Gábor pártigazgatót, akinek fontos szerepe van az egység fenntartásában. A támadások célja az, hogy gyengítsék a Fidesz leváltására törekvő legerősebb ellenzéki pártot - értékelt.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat