HunHír.info

2019. Kikelet hava 20. nap, Csilla napja.

Volner vállalja a függetlenséget 2022-ig

2018. október 17. 09:21
Hunhír.info

"Ez egy hatalomtechnikai játék"- közölte a Jobbikban zajló folyamatokról Volner János, aki szerint a jelenlegi vezetés nem csak teljesen más politikát csinál, mint amit a Jobbik jobboldaliságából kellett volna csinálnia, hanem szó szerint lopott magának egy pártot. Volner szerint a mostani iránya a Jobbiknak a politikai baloldalra vezet, így ha kivonulnak a jobboldalról, még nagyobb teret hagynak a Fidesznek a növekedésre.

Menedék - Baráthosi

A párt volt alelnöke szerint ez azt jelentheti, hogy Orbánéknak 2022-re meglenne a 3 millió listás szavazat és az újabb kétharmad.

"Már megélhetési politizálás, amit némely jobbikos vezető csinál"- vélekedett Volner, aki kijelentette: ő tényleg le szeretné váltani a mostani kormányt, nem érti azokat, akik csak ellenzéki oldalon akarnak helyezkedni. "Csak azért ne üldögéljünk bent a parlamentben, hogy jó a fizetés és jó a büfé"- üzent politikustársainak a Jobbik volt alelnöke, hozzátéve: nincs értelme azért összeállni az LMP-vel, hogy minél több baloldali szavazót vadásszanak le, és négy év múlva elmondhassák majd magukról, hogy ők a legnagyobb ellenzéki párt.

A kérdésre, hogy csatlakozik-e a Mi Hazánk Mozgalomhoz, Volner azt mondta: nem foglalkozik még velük most, le kell ülniük és át kell gondolniuk, hogyan tovább. Azt ugyanakkor kijelentette, hogy ha a kormánypártok meg is szavaznák azt a házszabály-módosítást, melynek nyomán új frakciót lehetne alakítani, akkor sem ülne be abba, vállalja a függetlenséget 2022-ig, mert "nem akar asszisztálni a Fidesz hatalomtechnikai játékaihoz", és "ő nem a NER része, ő valóban le akarja Orbánékat váltani".

Toroczkaiék pártjáról Volner azt mondta: nem ismerkedett még meg a programjukkal, "a vezetőikkel sem", nem is gondolkodott még ebben. Elismerte, hogy az utóbbi hetekben megkeresték őt onnan, de egyelőre a Jobbikkal volt elfoglalva.

"Úgy nem lehet a Jobbikot vezetni, hogy az elnöke gyakorlatilag bujkál a média elől"- tért vissza ismét volt pártjára Volner János. Kijelentette "Sneider Tamás az elmúlt napokban összeomlott". Hozzátette: szerinte már akkor látszott, hogy a pártelnök milyen idegállapotban van, amikor a frakcióülésre sor került.

atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat