HunHír.info

2019. Kikelet hava 20. nap, Csilla napja.

Elviselhetetlen a helyzet a kontinensfoglalók miatt Szalonikiben

2018. október 15. 20:00
Hunhír.info

Görögország második legnagyobb városában a behatolók elfoglalták a tereket, parkokat, a település több pontján sátortáborokat alakítottak ki. A helyiek egyre többet panaszkodnak, mert félnek az idegenektől. A település befogadóközpont építésével oldaná meg a kritikus helyzetet.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A vasúti és buszpályaudvaron, a főbb turistanevezetességek környékén, a bevásárlóközpontokban is tömegek torlódtak fel mostanra Görögország második legnagyobb városában.

A helyiek folyamatosan panaszkodnak, hogy sötétedés után veszélyes a város, valamint az utóbbi időben a turisták is egyre kevesebben jönnek a romló állapotok miatt. Szaloniki városvezetése ezért úgy döntött, hogy összegyűjtik a településen és a környékben táborozó IDEGEN ÉLŐSKÖDŐKET, és építenek egy nagyobb befogadóképességű tranzitállomást, ahol elhelyezhetik őket.

A hatóságok szerint valószínűleg az a több ezer BETOLAKODÓ jelenik meg egyre nagyobb számban Szalonikiben, akiket pár hete a görög kormány buszokkal és hajókkal elszállított Leszbosz szigetéről.

Ott már utolsó pillanatban léptek a hatóságok, mert a szigeten lévő hatalmas menekülttábor felszámolásával fenyegetőzött a sziget vezetése. Leszboszon már minden tizedik lakóra jutott egy IDEGEN ÉLŐSKÖDŐ. A háromezer főre méretezett táborban pedig még mindig nyolc-kilencezren élnek.


Az utánpótlás Törökország felől folyamatos. Idén októberig mintegy 25 ezer KONTNENSFOGLALÓ érkezett tengeri úton, és becslések szerint további tízezrek szárazföldön. Azonban az illegális bevándorlók nem maradnak sokáig sem Leszboszon, sem Szalonikiben.

Embercsempészek segítségével megpróbálnak minél hamarabb Macedónián, Szerbián, Bosznián át az Európai Unió határaira, Magyarországra vagy Horvátországba jutni.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat