HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Gazdasági összeomláshoz vezetne Sargentini javaslata - SEMMIT AZ IDEGEN KONTINENSFOGLALÓKNAK!

2018. október 11. 12:00
Hunhír.info

Megszavazta a Sargentini-jelentést elítélő határozati javaslatot a parlament gazdasági bizottsága. A testület kormánypárti tagjai nagy többséggel álltak ki a javaslat mellett, ami elutasítja a magyar jogállamiságot bíráló uniós dokumentumot. A jelentés szerint Magyarországnak legalább ötvenezer illegális bevándorlót kellene befogadnia, ami hosszú távon a költségvetés összeomlásához vezethetne.

Menedék - Pálfi

A bizottság elnöke szerint az európai parlament szabálytalanul fogadta el a Sargentini-jelentést, ami a többi között veszélyt jelent a magyar migrációs politikára. Bánki Erik hozzátette, hogy a jelentés szerint Magyarországnak legalább ötvenezer illegális bevándorlót kellene befogadnia, ami hosszú távon a költségvetés összeomlásához vezethetne.

„Ha magyar költségvetés terheit nézzük az ötvenezer ember figyelembe vételével, ez Magyarországon közel 500 milliárd forintos költséget jelentene éves szinten. Ez ugye elképesztően nagy szám, gondoljunk csak bele, éppen a 2019-es költségvetésben éppen azokat a vívmányokat hangsúlyoztuk hogy 500 milliárd forinttal többet tud fordítani a kormány egészségügyi ellátásokra, vagy éppen ha már határvédelemről beszélünk, akkor ugyanilyen nagyságrendben tud védelmi kiadásokra több pénzt fordítani, ami éppen azt célozza, hogy Magyarországot és a határokat meg tudjuk védeni” – mondta Bánki Erik, az Országgyűlés Gazdasági bizottságának elnöke.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat