HunHír.info

2018. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Egy transzneművel vennék be Európát Sargentiniék - olyan ez a lény, mint a mostani Európa, semmilyen...

2018. szeptember 23. 06:03
Hunhír.info

Miután holland zöldpárti EP-képviselő, Judith Sargentini elvégezte dolgát, vagyis megírta a tőzsdespekuláns által kért hazugsággyűjteményt, a Soros-Sargentini-jelentést, nem sokkal később közölte: leteszi a lantot jövő májusban. Ezzel kiderült: Sargentini kiesésével a zöldek elveszítik az egyik "emblematikus figurájukat".Most szombaton viszont a Europe Elects Facebook-oldalról kiderült: Petra De Sutter személyében egy transznemű politikus lesz az Európai Zöld Párt csúcsjelöltje.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Vagyis - bár kicsi rá az esély -, de akár egy transznemű is kerülhet az Európai Bizottság élére. Értelemszerűen erre még nem volt példa.

Petra De Sutter belga politikus, egyetemi tanár, LMBTQ-lobbista. Feleségét Claire-nek hívják, s van egy gyermekük is. Ebben az EP-ciklusban, de különösen az elmúlt öt évben az Európai Unió különböző fórumain harcol - többek között - a migránsok, a homoszexuálisok jogaiért.

Twitter-oldalát böngészve hamar kiderül: a lózungok durrogtatásához is nagyon-nagyon ért, itt a demokrácia-, jogállamiság-féltő, és természetesen a korrupcióellenes posztok vannak többségben. Utóbbi azért is érdekes, mert a korrupció fellegvárában, Brüsszelben erről beszélni egészen elképesztő hozzáállást feltételez. Plusz, tegyük hozzá azt is, hogy az 55 esztendős Petra De Sutter az "isiászos" kvótakirály, Jean-Claude Juncker helyére pályázik, akinek szintén voltak piszkos pénzügyei korábban saját hazájában. Szóval: akár a bizottság berkein belül is maradhat ez a "jó szokás".

Programja bevezetőjében pedig azt írja transznemű zöld politikus: azért kéri az európaiak voksát, nehogy a jobboldal, azon belül is az euroszkeptikus jobboldal kerüljön többségbe az Európai Parlamentben. A jelenlegi folyamatok (bevándorlásellenesség, nacionalizmus és így tovább) ugyanis rombolják az európai folyamatokat, erodálja az Európai Uniót, ennek pedig véget kell vetni.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat