HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Két szék között a pad alá eshet Sebastian Kurz

2018. szeptember 17. 20:02
Hunhír.info

Az osztrák kancellár vasárnap Angela Merkel német kancellárral folytatott megbeszélést, hétfőn Emmanuel Macron francia elnökkel tárgyalt. Szakértők szerint Sebastian Kurznak figyelnie kell, melyik migrációs politikát támogatja.

Sebastian Kurz osztrák kancellár korábban támogatta Orbán Viktor miniszterelnököt és migrációs politikáját, most mégis Angela Merkel német kancellárral és Emmanuel Macron francia elnökkel ápol jó viszonyt, akiknek bevándorláspolitikája ellentétes a magyar állásponttal – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában.

A német és az osztrák kancellár vasárnap folytatott megbeszélést, ahol elhangzott: támogatják az Európai Bizottság javaslatait az Európai Unió külső határainak védelméről. Pócza István szerint lényegében azt szeretnék, hogy felváltsa az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex) a tagállamok határvédelmét.

A Századvég vezető kutatója szerint Sebastian Kurz fiatal, tehetséges politikus, azonban európai téren még keresi a helyét, próbálja felmérni az erőviszonyokat. Német részről vele szemben kialakult egyfajta elvárás. A német sajtóban van egyfajta várakozás, miszerint hátha egy olyan szereplőt sikerül megtalálni Kurz személyében, aki olyan üzenetek fog megfogalmazni, amit ők szeretnének. Mindeközben elfogadja őt az a tábor is, aki a migrációban változást szeretne elérni – fejtette ki a szakértő.

Pócza István szerint Kurznak figyelnie kell, nehogy „két szék közül a pad alá essen”.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat