HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Az iszlám veszélyt jelent Európára

2018. augusztus 20. 07:13
Hunhír.info

muszlim-ima-250.jpgA tömeges bevándorlás és az európai iszlám terjedése miatt költözött el Németországból Dél-Amerikába Martin Münch zongoraművész – az M1-nek adott interjújában arról beszélt: szerinte az iszlám tönkreteszi az európai kultúrát, Magyarországot pedig csodálja, amiért a saját útját járja.

Menedék - Atilla

Martin Münch német zeneszerző, zongoraművész és filozófus; több zenei fesztivál alapítója. 2016-ban határozta el, hogy elköltözik Németországból; azóta Dél-Amerikában él. „Nem egyik napról a másikra hoztam meg a döntést; nem volt könnyű, szeretem a hazámat, a kultúrát, amiben felnőttem; viszont miután 2015-ben megnyitották a határokat, nem volt szabad kritikusan beszélni a tömeges bevándolrásról, az iszlámról. Egy olyan korszak kezdődött, amiben én már nem tudtam szabadon gyakorolni a hivatásomat” – fogalmazott a művész.

Martin Münch továbbra is kapcsolatot tart szülőhazájával, sőt, iszlámkritikus nézeteivel nagy vitákat vált ki. Nemrég például a német zeneszerzők egyesületétől azt követelte, hogy szakítsa meg együttműködését muszlim szervezetekkel. Az M1-nek arról beszélt: szerinte az iszlám veszélyt jelent Euópára. „A tömeges bevándorlással, az iszlám terjedésével párhuzamosan zajlik az európai kultúra tönkretétele. Már csak dogmatikusan, egy meghatározott ideológia mentén lehet művelni a kultúrát; azok, akik ellenzékben vannak, hátrányba kerülnek” – mondta.

A művész korábban az egész világot bejárta, 30 különböző országban több mint félezer koncertet adott. Most elképzelhetőnek tartja, hogy egy időre Magyarországra költözik. „Magyarország teljesen más irányt követ, mindig csodáltam, hogy az Európát érintő sorsdöntő kérdésekben erőteljesen és egyértelműen a szabad nyugati civilizáció és kultúra fennmaradása mellett foglalt állást” – tette hozzá. Martin Münch arról is beszélt: mindig szeretett Magyarországra utazni, amely reményei szerint képes lesz arra, hogy továbbra is a saját útját járja.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat