HunHír.info

2018. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

Sokadszorra is beégett a feminista hisztilobbi

2018. augusztus 19. 07:16
Tomcat - Hunhír.info

femen-argentin.jpgLátta a kedves Hunhír-olvasó Az utolsó jedik című filmet? Elborzadva távozott a moziból, hogy mit műveltek a Csillagok háborújával? Akkor Ön egy ostoba, bigott, nőgyűlölő troll, csak hogy tudja. Legalábbis a film készítői szerint. Igaz, ők jelenleg új állás után nézelődnek, mert haladó gondolataik akkora bukást produkáltak a Disney-nek, amire még nem volt példa a cég történetében. A filmipar után most a videojáték-ipar kezdi megtanulni, hogy a fizető közönségnek nem lehet erőszakkal letuszkolni a torkán a feminista propagandát.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Néhány hónapja a HunHír is beszámolt arról, hogy online fórumokon heves vita és közfelháborodás övezi a Battlefield sorozat legújabb, V. részét, amelyben a "sokszínűség" és "tolerancia" jegyében néger és női katonákkal népesítették be a második világháború csatamezőit. A háborús játékok rajongói természetesen visszatetszésüket fejezték ki az ilyen ostoba és erőszakos történelem-hamisítás fölött, mire a játékot kiadó Electronic Arts fő játéktervezője, Patrick Soderlund ugyanúgy reagált, mint a Disney feminista gárdája a filmjüket ért kritikára: szerinte azok, akik a nők jelenlétét kifogásolják, egyszerűen buta, iskolázatlan nőgyűlölők, akiknek azt tanácsolta, ne vegyék meg a játékot és kész.

A közönség meg is fogadta a tanácsot, az Electronic Arts pedig a napokban ismerte be, hogy története egyik legsúlyosabb bukását volt kénytelen elszenvedni a Battlefield V miatt. Kis túlzással a kutya sem vette meg, s pontosan megismétlődött az, ami a Disney-nél Az utolsó jedik kapcsán. Soderlundot rövid úton el is bocsátották, és a közeljövőben várhatóan nem készül több hasonló bárgyúság az Electronic Artsnál.

A progresszív identitáspolitika képviselőinek hisztérikus kísérlete, hogy "erős nőket" mutassanak be a videojátékokban azért is érthetetlen, mert ilyen karakterek évtizedek óta vannak, és igen népszerűek is. Így például Lara Croft (Tomb Raider), Chell (Portal), Zelda (Legend of Zelda), Jill Valentine (Resident Evil), és még hosszan sorolhatnánk a listát. Számos játékban (pl. Overwatch) még homoszexuális, transznemű karakterek is megjelennek, mégpedig úgy, hogy azt egyáltalán nem érezzük propagandának, mert tökéletesen illeszkedik a történetbe.

A videojáték-ipar talán megértette ezt az esetet, a filmiparban azonban tovább folytatódik az ámokfutás. Most éppen a Terminátor legújabb részében tervezik erőltetni, hogy csak női főszereplők legyenek, beleértve magát a Terminátort is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat