HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Megmentette a betolakodót a „hős” svéd hülyegyerek - ez lett a vége

2018. augusztus 04. 13:15
Tomcat - Hunhír.info

afgan-gyaszolok.jpgHősként ünnepli Svédország degenerált söpredéke azt a fiatal nőt, aki "bátor kiállásával" megakadályozta egy Gothenburgból Isztambulba induló repülőgép felszállását, mert az egy kitoloncolásra ítélt afgán kontinensfoglalót szállított volna.

Menedék - Bayer

Elin Ersson élőben közvetítette okostelefonjáról a repülőgép fedélzetén zajló eseményeket, amelynek maga is utasa volt. Amint észrevette, hogy az egyik ülésen egy férfi egy idegenrendészeti tiszt társaságában foglalt helyet, felpattant, és a gép folyosóját elállva hisztérikus rendbontásba kezdett, amit ő "jogai gyakorlásaként" értelmezett. A repülőgép nem indulhatott el, amíg bárki is áll a fedélzeten, ezért többször is felszólították, hogy üljön le és kösse be magát, ő azonban arról győzködte utastársait és a gép személyzetét is, hogy az 52 éves férfit "meg fogják ölni", ha kitoloncolják. Hogy honnan vette ezt, nem tudni, mindenesetre hosszas tombolása eredményre vezetett, a férfit és kísérőjét leszállították a fedélzetről. A videó tanúsága szerint néhány hozzá hasonló elmeroggyant még meg is tapsolta a garázda nőt, akit jobb országban bilincsben vittek volna el, és jó darabig nem utazhatott volna még busszal sem.

A svéd hatóságok azóta nyilvánosságra hozták, hogy az "ártatlan" kontinensfoglaló kitoloncolását súlyos testi sértés és más erőszakos bűncselekmények miatt rendelték el, miután letöltötte többéves börtönbüntetését. Az esemény óta a férfi eltűnt a hatóságok látóköréből, jelenleg körözik. Valószínűleg azóta további bűncselekményeket követett el. Az áldozatok biztosan megköszönik majd Elin Erssonnak.

Ami a garázda libát illeti, megdöbbentő módon semmilyen módon nem kell felelnie cselekményéért. A repülőgéppel rendben elutazhatott isztambuli vakációjára. Csak most kezdenek rajta gondolkodni, hogy mégiscsak valami felelősségre vonásnak lehet helye, ugyanis szabálysértést követett el azzal, hogy nem engedelmeskedett a kapitány felszólításának, hogy üljön le.

Mi azt javasoljuk neki, próbálja meg ugyanezt a húzást Izraelben, a Ben Gurion repülőtéren előadni.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat