HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Politikai támadás lehet a Stop Soros miatti kötelezettségszegési eljárás

2018. július 19. 07:09
Hunhír.info

soros-ceu-250.jpgMagyarország ellen indított politikai támadásként és a jövő évi európai parlamenti választási küzdelem részeként értékelték a szakértők, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indíthat a Stop Soros törvénycsomag miatt Magyarország ellen..

Menedék - Bayer

Az MTI értesülései szerint uniós tisztségviselők arról számoltak be, hogy a bizottság úgynevezett hivatalos felszólító levelet küld a magyar kormánynak, és ezzel megindul az eljárás a júniusban elfogadott jogszabály, és az ahhoz kapcsolódó alkotmánymódosítás ügyében, amelyet több szempontból is aggályosnak találtak a testület szakértői

A magyar Országgyűlés a bevándorlást megszervező NGO-kal szemben hozott egy szigorító szabályt, és erre válaszként a bevándorláspárti brüsszeli erők nyíltan, kertelés nélkül megtámadták Magyarországot – mondta Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója az M1 Szemtől szembe című műsorában. Az Európai Bizottságnak feltehetően nincsenek ismeretei a törvénycsomag konkrét szabályairól – tette hozzá.

A pénzügyi szankciókkal kapcsolatban elmondta, hogy ezek a politikai bunkósbot kategóriába tartoznak, amikor azokat az államokat büntetik, amelyek a liberális fősodorral szemben fogalmaznak meg véleményt.

Amikor pénzügyi szankciókkal fenyegetnek, akkor ezeket nem szabad komolyan venni, mert nemcsak az EU-csúcson lehet megakadályozni, hanem már alacsonyabb szinteken is.

Törcsi Péter arra számít, hogy az EP-választásokon jelentősen át fognak rendeződni az erőviszonyok, és nemcsak azért, mert sok nyugati választópolgárnak elege van a baloldali-liberális elitből, de azért is, mert ilyenkor könnyebben szavaznak olyan pártokra, amelyeket esetleg egy parlamenti választáson nem támogatnának.

Az ENSZ migrációs csomagja

Magyarország nem az egyetlen ország, amely nem fogadja el majd az ENSZ globális migrációs csomagját, az Egyesült Államok már korábban bejelentette, hogy nem kérnek ebből a tervezetből, de felmerül a kérdés, hogy Szaúd-Arábia, vagy Ausztrália, amely védi határait, hogy fogja azt aláírni – fejtette ki Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

Elmondta: a szakadás első lépcsőfokán állunk, és ha nem állítjuk meg, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek. Az ENSZ migrációs csomagjáról elmondta, hogy az véleménye szerint egy Európa ellen irányuló tervezet, ami a világhatalmak számára egy stratégiai játszmának is a része lehet, hogy a kontinenst gazdaságilag, politikailag visszaszorítsák.

Törcsi Péter a tervezetet úgy értékelte, hogy az ENSZ égisze alatt létre kell hozni olyan globális paktumot, amely elgörgeti az az illegális bevándorlás előtt álló jelenlegi akadályokat, vagyis könnyebbé tenné a bevándorlást Észak-Afrikából, valamint a Közel-Keletről.

m1

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat