HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Hatéves német kisfiút erőszakolt meg egy betolakodó iszlám hitű afgán állatember

2018. július 16. 07:08
Hunhír.info

Egy hatéves kisfiút erőszakolt meg egy afgán "menedékkérő" Németországban. Az ügyben nemrég született ítélet. A férfi három és fél évet kapott. A gyermek azóta is orvosi kezelésre szorul.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Az M1-nek nyilatkozott a kisfiú édesanyja. A gyermekét ért erőszakról Speyerben beszélt az édesanya. Az alig húsz kilométernyire lévő Germersheimben történt az eset. Az asszony azonban nem szerette volna, ha felismerik, ezért azt kérte a stábtól, ne mutassák arcát. Az afgán menedékkérő a szomszédjukban lakott saját gyerekeivel, jó kapcsolatot ápoltak egymással, mint szomszédok.

Sokat segítettünk a családnak, amikor ide költöztek – mesélte az édesanya. Amikor szomszédjuknál is gyermek született, nem volt semmijük, ezért a nő ruhákat, játékot adott nekik. Elkísérte őket orvoshoz, bármiben segítségére volt az afgán menedékkérőnek és családjának. A nő úgy fogalmazott: egy férfi, aki ötször imádkozik naponta, hogy lehetett képes ilyet tenni?

A hatéves kisfiú és nyolcéves nővére rendszeresen jártak át a szomszédba. A nő elmesélte: egy alkalommal arról számoltak be a gyerekek, hogy az afgán férfi furcsán viselkedett velük, ugyanis bújócskázás közben bezárta az ajtót – a nő az M1-nek részletesen elmesélte az esetet. Hozzátette: az eset után azonnal értesítette a rendőrséget.

Az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat megállapította, hogy az afgán menedékkérő valóban megerőszakolta a kisfiút. A férfit, akinek menedékkérelmét időközben elutasították, elfogták. A gyermekek azóta is szenvednek az erőszak következményeitől.

A kisfiú édesanyja az M1-nek azt is elmondta, fia az eset óta agresszívan viselkedik, rémálmai vannak, illetve újabb pszichés terhet jelent számára, hogy naponta el kell menniük a férfi lakása előtt.

Az esetről egy helyi portál is beszámolt, az asszony és gyermekei mégsem kaptak segítséget. Új lakást szeretnének, de eddig nem jártak sikerrel. A bíróság nemrég hozott ítéletet az ügyben, az afgán menedékkérő az erőszakért három és fél évet kapott. Az asszony attól tart: a férfi akár már másfél év után szabadulhat, és akkor ismét találkozniuk kell vele.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat