HunHír.info

2018. Enyészet hava 21. nap, Szűz Mária bemutatása, Úz, Uzor napja.

Már erőszakkal próbálják eltéríteni a hajókat a „békés menekültek”

2018. július 12. 06:14
Tomcat - Hunhír.info

menekultek-tenger-500.jpgEgy ideje már nincs (teljesen) nyitva az Európába vezető tengeri útvonal, a betelepítést végző hajókat kitiltották Olaszország kikötőiből, ez azonban nem gátolja meg az ostoba niggereket (ne várjuk tőlük, hogy újságot olvassanak, ugye) hogy továbbra is kievezzenek lélekvesztőikkel a nemzetközi vizek határára, és ott várják a "megmentőiket". Miután azonban rádöbbentek, hogy bár felszedik, mégis Líbiába zsuppolják vissza őket, hétfőn úgy döntöttek, a kalózkodás lesz a megfelelő megoldás

A Vos Thalassa nevű francia vontatóhajó, amely a Total olajcég megbízásából lát el szállítási feladatokat az észak-afrikai partok mentén, vasárnap éjszaka egy fából tákolt tutajt észlelt a Földközi-tengeren, rajta több, mint hatvan migránssal, akik szokás szerint rádión rimánkodtak segítségért. A hajó személyzete az előírások szerint fedélzetére vette a "hajótörötteket", majd értesítették a líbiai parti őrséget, hogy intézkedjenek azok szárazföldre szállításáról. A niggerek azonban nem így képzelték el a dolgot, ezért túszul ejtették a tengerészeket, és fenyegetéssel próbálták őket arra kényszeríteni, hogy Olaszország felé vegyék az utat.

Ajub Kvasszem admirális, a líbiai parti őrség szóvivője elmondta, hogy nem avatkoztak be, nehogy tovább bőszítsék az aggresszív négereket, ugyanakkor figyelmeztetett, hogy a közhangulatra tekintettel további hasonló "migránslázadások" várhatóak. A kalózzá vált kontinensfoglalókat végül az olasz parti őrség hajója vette a fedélzetére, majd valamennyiüket letartóztatták.

Danilo Toninelli olasz közlekedésügyi miniszter közleményben méltatta a hatóságok példás intézkedését, és kemény büntetést helyezett kilátásba a bűnözőkkel szemben. Egyszersmind kijelentette, hogy a Vos Thalassa-nak nem is kellett volna mentőakciót indítania, mert a közelben tartózkodott egy líbiai hadihajó is, amelynek illetékességi körébe tartozik az ilyesmi. Ez a kijelentés azt sejteti, hogy az új olasz kormány akár a tengeri jog évszázados hagyományát is hajlandó felrúgni, hogy országát megkímélje a további idegenek beözönlésétől.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat