HunHír.info

2018. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Már erőszakkal próbálják eltéríteni a hajókat a „békés menekültek”

2018. július 12. 06:14
Tomcat - Hunhír.info

menekultek-tenger-500.jpgEgy ideje már nincs (teljesen) nyitva az Európába vezető tengeri útvonal, a betelepítést végző hajókat kitiltották Olaszország kikötőiből, ez azonban nem gátolja meg az ostoba niggereket (ne várjuk tőlük, hogy újságot olvassanak, ugye) hogy továbbra is kievezzenek lélekvesztőikkel a nemzetközi vizek határára, és ott várják a "megmentőiket". Miután azonban rádöbbentek, hogy bár felszedik, mégis Líbiába zsuppolják vissza őket, hétfőn úgy döntöttek, a kalózkodás lesz a megfelelő megoldás

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A Vos Thalassa nevű francia vontatóhajó, amely a Total olajcég megbízásából lát el szállítási feladatokat az észak-afrikai partok mentén, vasárnap éjszaka egy fából tákolt tutajt észlelt a Földközi-tengeren, rajta több, mint hatvan migránssal, akik szokás szerint rádión rimánkodtak segítségért. A hajó személyzete az előírások szerint fedélzetére vette a "hajótörötteket", majd értesítették a líbiai parti őrséget, hogy intézkedjenek azok szárazföldre szállításáról. A niggerek azonban nem így képzelték el a dolgot, ezért túszul ejtették a tengerészeket, és fenyegetéssel próbálták őket arra kényszeríteni, hogy Olaszország felé vegyék az utat.

Ajub Kvasszem admirális, a líbiai parti őrség szóvivője elmondta, hogy nem avatkoztak be, nehogy tovább bőszítsék az aggresszív négereket, ugyanakkor figyelmeztetett, hogy a közhangulatra tekintettel további hasonló "migránslázadások" várhatóak. A kalózzá vált kontinensfoglalókat végül az olasz parti őrség hajója vette a fedélzetére, majd valamennyiüket letartóztatták.

Danilo Toninelli olasz közlekedésügyi miniszter közleményben méltatta a hatóságok példás intézkedését, és kemény büntetést helyezett kilátásba a bűnözőkkel szemben. Egyszersmind kijelentette, hogy a Vos Thalassa-nak nem is kellett volna mentőakciót indítania, mert a közelben tartózkodott egy líbiai hadihajó is, amelynek illetékességi körébe tartozik az ilyesmi. Ez a kijelentés azt sejteti, hogy az új olasz kormány akár a tengeri jog évszázados hagyományát is hajlandó felrúgni, hogy országát megkímélje a további idegenek beözönlésétől.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat