HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Morvaival zászlót bont a NESZ

2008. június 25. 17:33
HunHír.Hu-információ

Zászlót bont szombaton a Nemzeti Erők Szövetsége Rákospalotán. Az eseményen igét hirdet ifj. Hegedűs Loránt református lelkész, és beszédet mond egyebek mellett Morvai Krisztina jogász is. Alább a szervezet meghívóját és politikai alapvetéseit közöljük.

Magyar Menedék - Raffay

A Nemzeti Erők Szövetsége
(NESZ)
2008. június 28-án 16 órai kezdettel a Nemzeti Kulturális Udvarban:
Bp. XV. ker. Rákospalota, Pázmány Péter u. 1/c (a bolhapiac mellett)
ZÁSZLÓT BONT.

Igét hirdet: ifj. Hegedűs Loránt református lelkész
Beszédet mond: Dr. Morvai Krisztina jogász
Dr. Bakos Batu Szent Korona Lovagrendjének Lovagja
A szervezetek vezetői esküt tesznek a történelmi zászlóink és a Szent Korona hiteles másolata előtt.
Közreműködnek: Éliás Tibor operaénekes,
Sinkovits -Vitay András előadóművész,
Siklósi András költő
18 órától koncertet ad a Rebellis rock-zenekar.
A SZÖVETSÉGHEZ EDDIG CSATLAKOZÓ SZERVEZETEK:

Magyar Nemzetért Mozgalom – Magatesz - Forradalmi Nemzeti Bizottmány - Turul Szövetség – Szabad Riport - Marevosz - Független Újságírók Szövetsége - Berni Széchényi Kör - Justítia Bizottság - Bölcsész Egyesület - Egészséges Egészségügyért Egyesület - Szt. Korona Szolgálat Debrecen - Szabad Magyarországért Mozgalom - Megújulás a Holnapért Párt Összegfogás a Fennmaradásért Mozgalom - Magyarországért Párt – Szabad Magyarországért Mozgalom

***

Nemzeti Erők Szövetségének
politikai alapvetései

1. A magyar államiság alkotmányos jogfolytonosságának helyreállítását, ami magában foglalja a Szent Korona méltóságának visszaállítását, intézményesülését, alapértékeinek érvényesülését - alkotmányozó nemzetgyűlés, vagy népszavazás útján. Váljék alkotmányos joggá a magyar felmenők leszármazottainak visszahonosítása.

2. Alkotmányos jogállamot! Új Alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmányosság szellemének és igazságainak (az evidenciáinak) és a mai kornak megfelelően szabályozza az állam működését, garantálja az állampolgárok demokratikus jogait, a kétkamarás országgyűlést, a képviselők visszahívhatóságát a kirekesztésektől mentes választási törvény által. Kicsi, de erős államot, amely alkalmas a feladatok végrehajtására a számonkérhetőség biztosításával. A politikai, gazdasági bűnök és bűntettek ne legyenek titkosíthatók. Határozott fellépést az élet- és vagyonellenes bűncselekményekkel szemben. A közéleti szereplők erkölcsi és anyagi elszámoltatását a mentelmi jogra való tekintet nélkül.

3. Független magyar közpénzrendszert, előny-adást a nemzeti gazdaságnak, kereskedelemnek, a pénzkibocsátás jogának visszavételét, az adósságcsapda felszámolását, az adók és a járulékok jelentős csökkentését, lépcsőzetesen növekvő fényűzési-fogyasztási és vagyonadó bevezetését. Állami KÖZ-HITEL-BANK-rendszer kiépítését, kamatmentes hiteleket az értékteremtő vállalkozásoknak, a gazdáknak!

4. Nemzeti, hazafias gazdaságpolitikát, a magyar feldolgozóipar és kereskedelem védelmét, a külföldi befektetők adómentességének és egyéb kedvezményeinek eltörlését, a hazai törpe-, kis és közepes vállalatok „helyzetbehozó”, megkülönböztetett támogatását, a magyar gazda jogi és anyagi helyzetének és tiszteletének helyreállítását. Az ország létalapját biztosító létfontosságú egységek -- természeti kincseink, a termőföld, a bányakincsek, a közmű- és közszolgáltatások -- megtartását, visszaszerzését, és a nemzet javát szolgáló hasznosítását.

5. Az ország önvédelmét, biztonságát szolgáló honvédség újjászervezését, önkéntes nemzetőrség létrehozását. Nemzeti elkötelezettségű és szervezetileg szétválasztott bűnmegelőző és bűnüldöző szervezeteket. Magyar érdekekre épülő külpolitikát; a nemzeti önrendelkezés elvének érvényre juttatását; nemzeti érdekeinket védő titkosszolgálatok megszervezését. A nemzetközi szerződések felülvizsgálatát: az országra nézve előnytelen szerződések felmondását.

6. Nemzetmegtartó és gyarapító népesség- és társadalompolitikát, az értékteremtők megerősítését, az elszegényedett néprétegek felzárkóztatását. Munkaképeseknek segély helyett megfizetett munkát. Teljes életre szóló létbiztonságot, a teljes foglalkoztatottság megvalósítását, és a társadalmi szolidaritás elvén működő, alanyi jogon járó egészség- és nyugdíjbiztosítást!

7. Értékvédő és -teremtő kultúrpolitikát, nemzeti elkötelezettségű sajtót, oktatást, művészetet! A hagyományos értékőrző magyar iskolarendszert, az iskolák megőrzését. Ingyenes iskolai oktatást az első diplomáig -- minden magyar állampolgárnak. Hazafias nevelést és környezetvédelmi oktatást az iskolákban; környezetünk életterünkként megóvását utódaink számára.

Nemzeti Erők Szövetsége alakuló ülésén elfogadva.
Budapest, (Nemzeti Kávéház) 2008. június 21.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat