HunHír.info

2018. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

Morvaival zászlót bont a NESZ

2008. június 25. 17:33
HunHír.Hu-információ

Zászlót bont szombaton a Nemzeti Erők Szövetsége Rákospalotán. Az eseményen igét hirdet ifj. Hegedűs Loránt református lelkész, és beszédet mond egyebek mellett Morvai Krisztina jogász is. Alább a szervezet meghívóját és politikai alapvetéseit közöljük.

Menedék - Baráthosi

A Nemzeti Erők Szövetsége
(NESZ)
2008. június 28-án 16 órai kezdettel a Nemzeti Kulturális Udvarban:
Bp. XV. ker. Rákospalota, Pázmány Péter u. 1/c (a bolhapiac mellett)
ZÁSZLÓT BONT.

Igét hirdet: ifj. Hegedűs Loránt református lelkész
Beszédet mond: Dr. Morvai Krisztina jogász
Dr. Bakos Batu Szent Korona Lovagrendjének Lovagja
A szervezetek vezetői esküt tesznek a történelmi zászlóink és a Szent Korona hiteles másolata előtt.
Közreműködnek: Éliás Tibor operaénekes,
Sinkovits -Vitay András előadóművész,
Siklósi András költő
18 órától koncertet ad a Rebellis rock-zenekar.
A SZÖVETSÉGHEZ EDDIG CSATLAKOZÓ SZERVEZETEK:

Magyar Nemzetért Mozgalom – Magatesz - Forradalmi Nemzeti Bizottmány - Turul Szövetség – Szabad Riport - Marevosz - Független Újságírók Szövetsége - Berni Széchényi Kör - Justítia Bizottság - Bölcsész Egyesület - Egészséges Egészségügyért Egyesület - Szt. Korona Szolgálat Debrecen - Szabad Magyarországért Mozgalom - Megújulás a Holnapért Párt Összegfogás a Fennmaradásért Mozgalom - Magyarországért Párt – Szabad Magyarországért Mozgalom

***

Nemzeti Erők Szövetségének
politikai alapvetései

1. A magyar államiság alkotmányos jogfolytonosságának helyreállítását, ami magában foglalja a Szent Korona méltóságának visszaállítását, intézményesülését, alapértékeinek érvényesülését - alkotmányozó nemzetgyűlés, vagy népszavazás útján. Váljék alkotmányos joggá a magyar felmenők leszármazottainak visszahonosítása.

2. Alkotmányos jogállamot! Új Alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmányosság szellemének és igazságainak (az evidenciáinak) és a mai kornak megfelelően szabályozza az állam működését, garantálja az állampolgárok demokratikus jogait, a kétkamarás országgyűlést, a képviselők visszahívhatóságát a kirekesztésektől mentes választási törvény által. Kicsi, de erős államot, amely alkalmas a feladatok végrehajtására a számonkérhetőség biztosításával. A politikai, gazdasági bűnök és bűntettek ne legyenek titkosíthatók. Határozott fellépést az élet- és vagyonellenes bűncselekményekkel szemben. A közéleti szereplők erkölcsi és anyagi elszámoltatását a mentelmi jogra való tekintet nélkül.

3. Független magyar közpénzrendszert, előny-adást a nemzeti gazdaságnak, kereskedelemnek, a pénzkibocsátás jogának visszavételét, az adósságcsapda felszámolását, az adók és a járulékok jelentős csökkentését, lépcsőzetesen növekvő fényűzési-fogyasztási és vagyonadó bevezetését. Állami KÖZ-HITEL-BANK-rendszer kiépítését, kamatmentes hiteleket az értékteremtő vállalkozásoknak, a gazdáknak!

4. Nemzeti, hazafias gazdaságpolitikát, a magyar feldolgozóipar és kereskedelem védelmét, a külföldi befektetők adómentességének és egyéb kedvezményeinek eltörlését, a hazai törpe-, kis és közepes vállalatok „helyzetbehozó”, megkülönböztetett támogatását, a magyar gazda jogi és anyagi helyzetének és tiszteletének helyreállítását. Az ország létalapját biztosító létfontosságú egységek -- természeti kincseink, a termőföld, a bányakincsek, a közmű- és közszolgáltatások -- megtartását, visszaszerzését, és a nemzet javát szolgáló hasznosítását.

5. Az ország önvédelmét, biztonságát szolgáló honvédség újjászervezését, önkéntes nemzetőrség létrehozását. Nemzeti elkötelezettségű és szervezetileg szétválasztott bűnmegelőző és bűnüldöző szervezeteket. Magyar érdekekre épülő külpolitikát; a nemzeti önrendelkezés elvének érvényre juttatását; nemzeti érdekeinket védő titkosszolgálatok megszervezését. A nemzetközi szerződések felülvizsgálatát: az országra nézve előnytelen szerződések felmondását.

6. Nemzetmegtartó és gyarapító népesség- és társadalompolitikát, az értékteremtők megerősítését, az elszegényedett néprétegek felzárkóztatását. Munkaképeseknek segély helyett megfizetett munkát. Teljes életre szóló létbiztonságot, a teljes foglalkoztatottság megvalósítását, és a társadalmi szolidaritás elvén működő, alanyi jogon járó egészség- és nyugdíjbiztosítást!

7. Értékvédő és -teremtő kultúrpolitikát, nemzeti elkötelezettségű sajtót, oktatást, művészetet! A hagyományos értékőrző magyar iskolarendszert, az iskolák megőrzését. Ingyenes iskolai oktatást az első diplomáig -- minden magyar állampolgárnak. Hazafias nevelést és környezetvédelmi oktatást az iskolákban; környezetünk életterünkként megóvását utódaink számára.

Nemzeti Erők Szövetsége alakuló ülésén elfogadva.
Budapest, (Nemzeti Kávéház) 2008. június 21.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat