HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Párt lesz a Mi Hazánk, Dúró Dóra nem adja vissza mandátumát a Jobbiknak

2018. június 23. 17:40
Hunhír.info

mihazank-zaszlobonto-500.jpgMa tartja zászlóbontó gyűlését Ásotthalmon a Jobbikból kiváltakat tömörítő Mi Hazánk elnevezésű mozgalom, amelyet Toroczkai László volt jobbikos alelnök, Ásotthalom polgármestere hívott életre miután kizárták a Jobbikból. Tudósítónk jelentése szerint nagyjából 800 ember lehet jelen az eseményen.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019Pongrátz András az előtérben
Fotó: Varga Moncsi - Hunhír.info


Az ifjúságot képviselő Bús Árpád volt gyöngyösi képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának volt alelnöke mellett Kós Gyula, Schrötter Tibor és Pongrátz András 56-os hősök is ellátogattak a rendezvényre, amelyen a Mi Hazánk mellett tették le voksukat.Novák Előd és Toroczkai László. Az utolsó simítások
Fotó: Varga Moncsi - Hunhír.info


Novák Előd, a Jobbik két éve eltávolított alelnöke szerint 51 önkormányzati mandátumot vesztett eddig a Jobbik, de sokan fontolgatják a kilépést, ha a zászlóbontón új párt alakul. Mint fogalmazott, sokan ezt gyászként, szégyenként élik meg.Dúró Dóra nem adja vissza mandátumát a Jobbiknak
Fotó: Varga Moncsi - Hunhír.info


Dúró Dóra, a Jobbik-frakcióból kizárt országgyűlési képviselő felszólalásában hangsúlyozta, hogy a nemzetpolitikai érdekeket nem szabad politikai taktikázásnak alárendelni. A trikolór helyét egy zavaros szivárvány vette át - bírálta a Jobbik politikáját, majd kijelentette: mivel ilyen sokan gyűltek össze, kész vállalni az országgyűlési munkát a Mi Hazánk szolgálatában. Szavait állva tapsolták. Mint mondta, egységes, átlátható, koherens értékrend az új párt alapja.

Ennyi embert megbántani, csalódást okozni bűn és önzés volt - fogalmazott Dúró Dóra.Pongrátz András meglobogtatja a lyukas zászlót, mellette Sziva Balázs, a RomEr énekese
Fotó: Varga Moncsi - Hunhír.info


Pongrátz András jelképesen visszavonta a Jobbiknak alakulásakor átadott 56-os lobogót, s átnyújtotta Toroczkai Lászlónak a lyukas zászlót. Nem felejtendő, hogy néhai Pongrátz Gergely 56-os szabadsághős az 56-os lobogóval indította útjára a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, s halála után most öccse, a szabadságharcban szintén tevékenyen részt vett Pontrátz András úgy ítélte meg, hogy immáron a lyukas zászló letéteményese a Mi Hazánk lesz. Kifejezte abbéli reményét is, hogy ennyi kitérő után ezentúl már tényleg a csak a nemzet lesz az örök érvényű jelszó.

Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom - jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester szombaton a Csongrád megyei községben. A Jobbikból kizárt politikus a szervezet zászlóbontó nagygyűlésén azt mondta, a bajtársi közösséget a haza felemelése hozta össze. Céljuk pozitív jövőképet nyújtani, olyan országot építeni, ahonnan nem elmennek, hanem ahova visszaköltöznek a magyarok.

"Olyan Magyarországot szeretnénk Európában, amely fehér szigetként megmarad, ha lesz Európai Unió akkor is, ha eltűnik, akkor is" - hangsúlyozta Toroczkai László.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat