HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Dübörgő migránskampányban fogadott be 279 mocskos idegen kontinensfoglalót az Orbán-kormány

2018. június 22. 07:29
Hunhír.info

arabok-tamadnak-nemetorszagban-iszlam-allam-zaszlajaval-250.jpgMiközben a választások előtt a csapból is a milliárdos állami propaganda folyt a hazánkat fenyegető menekültáradatról, 279 menekültet mégis befogadott a magyar állam. Az idegenekre semmi szükség nincsen Magyarföldön, takarodjanak oda, ahonnan jöttek! Állampolgárság alapján a legtöbb menedékjog iránti kérelmet az afgánok és az irakiak igénylik, számuk mindkét náció esetében meghaladja a 100-at.

Menedék - Baráthosi

Az immár évek óta tartó menekültellenes retorikát és intézkedéseket csúcsra pörgette az Orbán-kormány, az április választások pedig csak megerősítették ezt az irányvonalat a miniszterelnök szerint. Így hát nem is kellett sok idő, hogy az újonnan felállt országgyűlés elé vigyék a szigorított Stop Soros törvényjavaslatot és a hetedik, idegenek betelepítését is tiltó hetedik alkotmánymódosítást.

Azonban nemcsak a migránsellenes propaganda és intézkedések kapcsoltak a korábbinál nagyobb fokozatra, de a háttérben zajló folyamatok is, hiszen a bevándorlás-elleni harc közepette kétszer annyi menekültet fogadott be a kormány, mint tette azt 2017-ben.

A korábban említett két javaslat elfogadásával szinte egy időben tette közzé a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal a legfrissebb statisztikáját a menekültügyi eljárásokkal kapcsolatban. Eszerint 2018 április végéig összesen 708 ügyben sikerült döntést hozniuk, ami töredéke a 2017 és 2016 első négy hónapjában lefolytatott ügyek számának. Tavaly több mint 4000, két éve pedig 34 ezernél is több esetben hozott döntést a hivatal. Bár a lefolytatott eljárások száma nagyot zuhant, idén a korábbiaknál kétszer több menekültet fogadott be Magyarország.

A 708 eljárás 39,4 százalékánál ugyanis a kérelmező számára pozitív döntés született, vagyis valamilyen státuszban 297 menekültet fogadtunk be a statisztika szerint.
A legtöbb menekültet, 232-t oltalmazottként ismert el a hatóság, 12-en befogadotti státuszt kaptak, 35 személyt pedig menekültként ismert el a hatóság. (Az oltalmazott az lehet, akinek nem állnak fenn a menekültkénti elismerés feltételei, a befogadott pedig egy speciális engedéllyel tartózkodhat Magyarországon, ő olyan menekült, aki hazájában szintén veszélynek van kitéve, és nincs olyan harmadik ország sem, aki befogadja.) Vagyis 35-en jó eséllyel meg is kaphatják a magyar állampolgárságot, 2017-ben 4 hónap alatt "csak" 28-an kapták meg ezt a státuszt a hatóságtól.

Idén az eljárások több mint fele vagy elutasítással (326 eset) vagy megszüntetéssel (103) fejeződött be. Állampolgárság alapján a legtöbb menedékjog iránti kérelmet az afgánok és az irakiak igénylik, számuk mindkét náció esetében meghaladja a 100-at.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat