HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Kijöhetett egy kicsit a házi őrizetből a Dózsa György úti gázoló, M. Ricsi

2018. június 21. 08:22
Hunhír.info

Tíz hónapja van házi őrizetben a Dózsa György úti gázolóként elhíresült M. Richárd, akit most nagymamája temetése miatt engedélyt kapott az eltávozásra - írja a Blikk. Mint ismert, a férfi vezette azt a kabriót tavaly májusban, amely egy buszmegállóban várakozó emberek közé csapódott a fővárosi Dózsa György úton.

Menedék - Atilla

A balesetben két ember vesztette életét, egy 23 éves, buszra váró fiatalember, valamint a Mercedes anyósülésén utazó 37 éves férfi. Az autót jogosítvány nélkül vezető M. Richárdról később kiderült, a baleset előtt kokaint fogyasztott, korábban pedig kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt.

M. Richárd összesen 10. hónapja tölti házi őrizetét, otthonától mindössze pár méterre távoladhat el: legmesszebb akkor merészkedhet, amikor a szemetet kiviszi a kukáig. Veleszületett szívbetegsége miatt bár többször is kérte, hogy orvosi kezelésekre kijárhasson, az utóbbi időben már erre sem kapott engedélyt, miután az orvosi vizsgálat után nem az otthonába, hanem egy budai étteremben ment, pedig a kitérőre nem volt engedélye.

A férfi ügyvédje, dr. Koltai Zsuzsanna azt mondta a lapnak: ügyfele eltávot kért és kapott is, hogy elmenjen hozzátartozója temetésére. Még a bírósági végzésre várnak, de arra számítanak, hogy a házi őrizetet augusztus 21-ig meghosszabbítják majd.

A Blikk emlékeztet: nemcsak a Mercedes sofőrje, M. Richárd ellen, de a Citroënt vezető férfival szemben is eljárást indított a rendőrség. Ha bebizonyosodik a bűnösségük, úgy közúti baleset gondatlan okozása miatt kell felelniük: a halálos végkimenetel miatt kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetéssel számolhatnak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat