HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Összehangolt támadássorozat zajlik Magyarország ellen

2018. június 20. 14:05
Hunhír.info

A június végi uniós csúcs előtt a „szokásosnál” is erősebb nyomás nehezedik Magyarországra. A kötelező betelepítési kvóta hívei és a Soros-hálózat tagjai most éppen a Fidesz Európai Néppártból való kizárását akarják elérni. Deák Dániel szerint egy összehangolt támadássorozatnak vagyunk a részesei.

Menedek - Engdahl

Több eszközt is bevetnek Soros György megbízható szövetségesei az Európai Unión belül, az egyik a nemzetközi sajtón keresztül érkező támadás – mondta Deák Dániel politológus, a Figyelő munkatársa az M1-en.

Legutóbb a The New York Timesban maga Soros György és fia publikált egy cikket, amelyben azt írták, hogy a legbonyolultabb problémákat a 2004 után csatlakozott országok jelentik az Európai Unióban – emlékeztetett Deák Dániel.

Eddig Magyarország és Lengyelország volt a célkeresztben, de most már Olaszországot is támadják, amiért megváltozott a bevándorláspolitikája, és egy elutasító álláspontot képvisel – hívta fel a figyelmet.

Szerdán tárgyalnak a Sargentini-jelentéshez benyújtott módosító indítványokról

A következő eszköz a brüsszeli testületeken keresztül érkező támadás, ilyen a Sargentini-jelentés is, a magyarországi különjelentéshez benyújtott módosító indítványokról szerda délután tárgyal az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE).

A LIBE valószínűleg az uniós csúcs előtt három nappal fogja elfogadni ezt a jelentést – fűzte hozzá.

Egy összehangolt támadássorozatnak vagyunk a részesei, a Fidesz–KDNP-szövetséget szeretnék kizáratni az Európai Néppártból. Ezzel próbálnák meg elérni azt, hogy Magyarország egy politikai karanténba kerüljön – hangsúlyozta Deák Dániel.

Megváltoztak az erőviszonyok az Európai Néppártban

A politológus megjegyezte: a magyarországi kormánypárt az egyik legerősebb szövetség az Európai Néppárton belül, Orbán Viktor is utalt rá korábban, hogy most már az Európai Néppártnak van szüksége a Fidesz–KDNP-re, és nem fordítva.

Sokkal inkább egy megváltozott erőviszony áll fenn, az Európai Néppárt folyamatosan gyengül uniós szinten, miközben Magyarországon a Fidesz–KDNP harmadjára is kétharmados többséget szerzett az Országgyűlésben – hangsúlyozta.

Hozzátette: ha megnézzük a kutatásokat, valószínűleg a jövő évi EP-választáson is jó eredményt fog elérni a Fidesz–KDNP.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat