HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Izraeli gépek is részt vesznek a Jemen elleni agresszióban

2018. június 18. 13:50
Hunhír.info

izraeli_f_15-250.jpgAbdel Malik Al-Houthi, a Jemen védelméért harcoló Ansarullah mozgalom vezetője egyértelműen kijelentette, hogy Szaúd Arábia és Izrael között katonai szövetség áll fent, hiszen a cionista állam gépei több támadásban is részt vettek a jemeni kikötőváros Hodeida elleni támadásban. A 2015-ben Szaúd Arábia által létrehozott katonai szövetséget több nyugati állam is támogatja.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Néhány arab országból érkeztek zsoldosok a szaúdi koalíció oldalán harcolni, míg az Egyesült Arab Emirátusok közvetlenül is részt vesz egyes jemeni területek megszállásában. A gerinccel soha nem rendelkező francia és brit kormány azonban a háttérből fegyverekkel és a nemzetközi szinten hallgatással vesz részt a jemeni nép elleni népirtásban. A nyugati demokrácia tehát 2015 óta már több mint 14 000 ember lemészárlásához járult hozzá.

Izrael azonban eddig nem vett részt ilyen közvetlenül katonai akcióban Szaúd Arábia oldalán. Azzal mindenki tisztában van, hogy Szaúd Arábia és Izrael közösen támogatja a terrorista csoportokat Szíriában és Irakban, azonban a cionisták katonailag nem álltak még ki ilyen nyíltan a szaúdi rezsim mellett. Az izraeli gépek jelenlétét Jemenben több forrás is megemlíti. Korábban a jemeni légvédelem lőtt már le szaúdi gépeket, sőt még 2015 májusában a jemeni légierő lelőtt egy marokkói vadászgépet is, mely megsértette a jemeni légteret. És 2015-ben a szaúdi agresszió kezdetén is voltak hírek arról, hogy az izraeli légierő segíti Szaúd Arábiát.

Most azonban többen is megerősítették a hírt és az utóbbi napokban több alkalommal is látták a Dávid csillaggal ellátott F-16-os vadászgépeket az Al-Hodeida kikötővárosért folyó harcok során. Ezzel pedig Izrael egyértelműen hadviselő féllé vált a jemeni háborúban. Úgy tűnik, hogy a cionisták annyira örömüket lelik a népirtásban, hogy ezért hajlandóak több ezer kilométert repülni.

Al-Isfahani

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat