HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Izraeli gépek is részt vesznek a Jemen elleni agresszióban

2018. június 18. 13:50
Hunhír.info

izraeli_f_15-250.jpgAbdel Malik Al-Houthi, a Jemen védelméért harcoló Ansarullah mozgalom vezetője egyértelműen kijelentette, hogy Szaúd Arábia és Izrael között katonai szövetség áll fent, hiszen a cionista állam gépei több támadásban is részt vettek a jemeni kikötőváros Hodeida elleni támadásban. A 2015-ben Szaúd Arábia által létrehozott katonai szövetséget több nyugati állam is támogatja.

Menedék - Baráthosi

Néhány arab országból érkeztek zsoldosok a szaúdi koalíció oldalán harcolni, míg az Egyesült Arab Emirátusok közvetlenül is részt vesz egyes jemeni területek megszállásában. A gerinccel soha nem rendelkező francia és brit kormány azonban a háttérből fegyverekkel és a nemzetközi szinten hallgatással vesz részt a jemeni nép elleni népirtásban. A nyugati demokrácia tehát 2015 óta már több mint 14 000 ember lemészárlásához járult hozzá.

Izrael azonban eddig nem vett részt ilyen közvetlenül katonai akcióban Szaúd Arábia oldalán. Azzal mindenki tisztában van, hogy Szaúd Arábia és Izrael közösen támogatja a terrorista csoportokat Szíriában és Irakban, azonban a cionisták katonailag nem álltak még ki ilyen nyíltan a szaúdi rezsim mellett. Az izraeli gépek jelenlétét Jemenben több forrás is megemlíti. Korábban a jemeni légvédelem lőtt már le szaúdi gépeket, sőt még 2015 májusában a jemeni légierő lelőtt egy marokkói vadászgépet is, mely megsértette a jemeni légteret. És 2015-ben a szaúdi agresszió kezdetén is voltak hírek arról, hogy az izraeli légierő segíti Szaúd Arábiát.

Most azonban többen is megerősítették a hírt és az utóbbi napokban több alkalommal is látták a Dávid csillaggal ellátott F-16-os vadászgépeket az Al-Hodeida kikötővárosért folyó harcok során. Ezzel pedig Izrael egyértelműen hadviselő féllé vált a jemeni háborúban. Úgy tűnik, hogy a cionisták annyira örömüket lelik a népirtásban, hogy ezért hajlandóak több ezer kilométert repülni.

Al-Isfahani

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat