HunHír.info

2018. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Na, milyen ötlettel állt elő a világ első leszbikus női püspöke?

2018. június 17. 06:51
Tomcat - Hunhír.info

muszlim-ima-250.jpgEva Brunne, Stockholm 2009-ben felkent püspöke a világ első leszbikus női főpapja. Hagyok itt egy kis helyet a cikkben, hogy katolikus olvasóink eldöntsék, hogy köpni vagy nyelni kívánnak-e, majd folytatjuk, mert ez csak a bevezető volt. A magát "Ferenc pápának" nevező antikrisztusi vezető helyi üdvöskéje nem kevesebbet talált ki, mint hogy az egyik stockholmi keresztyén templomról eltávolíttatja a kereszteket, nehogy sértse az odalátogató muszlimok érzékenységét (mi van?!), továbbá elrendelte, hogy a belső falakon táblákkal jelöljék meg Mekka irányát, hogy imádkozni tudjanak.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Parancsolnak vizet a kedves katolikus olvasók?

A döntés a svéd főváros kikötőjében álló Tengerészmisszió templomot érinti. A magyarázat szerint azért van erre szükség, mert ha muszlim legénységű hajó köt ki, biztosítani kell nekik a lehetőséget a saját hitük szerinti istentiszteletre. Brunne szerint nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen például kórházakban, repülőtereken már most is több vallás használja az imaszobákat egyszerre. (Mert az egy üres szoba, te degenerált liba, nem egy felszentelt templom!)

A Dagen.se svéd napilap felkereste a szóban forgó templom papját, aki döbbenetének adott hangot. Eleve nem érti, hogy képzeli ezt a püspök asszony, hiszen gyülekezetük független, nincs illetékessége a katolikus főpapnak számukra bármit elrendelni.

- Eddig sem volt semmi bajunk azzal, ha mondjuk hindu vagy muszlim tengerészek jöttek hozzánk imádkozni. De ez egy keresztyén templom, szó sem lehet róla, hogy levegyük a keresztyén jelképeket - mondta Kiki Wetterberg atya.

A katolikus egyház stockholmi hitközsége - nem meglepő módon - rendkívül szolidáris a várost elözönlő kontinensfoglaló hordákkal. Nemrég aktívan támogatták a Pegida iszlamizáció-ellenes szervezet tüntetésével szemben fellépő, főleg szélsőbaloldali bűnözőkből összeverődött ellentüntetést is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat