HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Na, milyen ötlettel állt elő a világ első leszbikus női püspöke?

2018. június 17. 06:51
Tomcat - Hunhír.info

muszlim-ima-250.jpgEva Brunne, Stockholm 2009-ben felkent püspöke a világ első leszbikus női főpapja. Hagyok itt egy kis helyet a cikkben, hogy katolikus olvasóink eldöntsék, hogy köpni vagy nyelni kívánnak-e, majd folytatjuk, mert ez csak a bevezető volt. A magát "Ferenc pápának" nevező antikrisztusi vezető helyi üdvöskéje nem kevesebbet talált ki, mint hogy az egyik stockholmi keresztyén templomról eltávolíttatja a kereszteket, nehogy sértse az odalátogató muszlimok érzékenységét (mi van?!), továbbá elrendelte, hogy a belső falakon táblákkal jelöljék meg Mekka irányát, hogy imádkozni tudjanak.

Parancsolnak vizet a kedves katolikus olvasók?

A döntés a svéd főváros kikötőjében álló Tengerészmisszió templomot érinti. A magyarázat szerint azért van erre szükség, mert ha muszlim legénységű hajó köt ki, biztosítani kell nekik a lehetőséget a saját hitük szerinti istentiszteletre. Brunne szerint nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen például kórházakban, repülőtereken már most is több vallás használja az imaszobákat egyszerre. (Mert az egy üres szoba, te degenerált liba, nem egy felszentelt templom!)

A Dagen.se svéd napilap felkereste a szóban forgó templom papját, aki döbbenetének adott hangot. Eleve nem érti, hogy képzeli ezt a püspök asszony, hiszen gyülekezetük független, nincs illetékessége a katolikus főpapnak számukra bármit elrendelni.

- Eddig sem volt semmi bajunk azzal, ha mondjuk hindu vagy muszlim tengerészek jöttek hozzánk imádkozni. De ez egy keresztyén templom, szó sem lehet róla, hogy levegyük a keresztyén jelképeket - mondta Kiki Wetterberg atya.

A katolikus egyház stockholmi hitközsége - nem meglepő módon - rendkívül szolidáris a várost elözönlő kontinensfoglaló hordákkal. Nemrég aktívan támogatták a Pegida iszlamizáció-ellenes szervezet tüntetésével szemben fellépő, főleg szélsőbaloldali bűnözőkből összeverődött ellentüntetést is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat