HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Mindig van lejjebb: vajon mivel okozott botrányt a Twitter cégvezetője?

2018. június 14. 05:47
Tomcat - Hunhír.info

pride-2016-hitleres-500.jpgA politikai korrektség önmagát pörgető őrülete percről percre értelmetlenebb tabukat és szabályokat okád ki magából, amelyeket kínosan be kell tartani, ha el akarjuk kerülni színesbőrű/hátrányos helyzetű/kövér/LGBTQ/transznemű/feminista/egyéb okból fokozottan sértődékeny embertársaink hópihe-lelkét. Most éppen azon megy a hiszti, hogy a Twitter cégvezetője, Jack Dorsey a Chick-A-Fil gyorsétterem-lánctól rendelt ebédet, és éppen a "Pride Month", azaz a meleg büszkeség hónapja alatt!

Menedek - Engdahl

Aki hüledezve kérdezi, hogy ez most vicc-e, netán valami újfajta buziramadánt találtak fel, miután nem volt elég a fartúró-világfesztivált egész hetessé, újabban pedig egész hónapossá terjeszteni ki, megismételjük: a buzilobbi épp azért követeli az egyik legnagyobb internetes cég fejének azonnali távozását (lehetőleg az ablakon át), mert számukra nem megfelelő étteremből merészelt rendelni.

A Chick-A-Fil ugyanis többször jelent meg szponzorként olyan szervezetek mögött, amit a buzeránsok "homofóbnak" tekintenek. Így például 2015-ben egymillió dollárral támogatta a Keresztény Atléták Társaságát, amelynek tagjai - lévén ugyebár keresztyének - nem értenek egyet a buziházasság intézményével. Márpedig az ilyen vélemény tűrhetetlen, és az ilyeneket ki kell rekeszteni a társadalomból, üzletüket tönkretenni és eltörölni a föld színéről, természetesen a tolerancia és a szeretet jegyében.

Szerencsére Dorsey nagyon gyorsan bocsánatot kért a kedves szexuálisan aberrált uraktól és hölgyektől, akiknek lelkivilágát borzalmasan megviselte egy 28 dollár 43 centbe került ebéd, és a továbbiakban tartózkodni fog a "náci" étteremlánc látogatásától.

Dan Cathy, a Chick-A-Fil elnöke nem méltatta válaszra a nevetséges ugrabugrálást, és nem vonta vissza 2012-ben tett nyilatkozatát sem, amelyben így fogalmazott: "Isten ítéletét hívjuk nemzetünkre azzal, hogy öklünket rázzuk felé, és azt mondjuk: Mi jobban tudjuk, mi a házasság! Én pedig imádkozom, hogy Isten bocsássa meg nemzedékünknek ezt a kérkedő, szemtelen viselkedést, s azt, hogy meg merészeltük változtatni a házasság szentségét."

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat