HunHír.info

2019. Ígéret hava 19. nap, Oguz napja.

Demeter Mártát nem vették fel az LMP-be - komcsi kutyából...

2018. június 13. 13:18
Hunhír.info

Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő pártba való felvételét elutasították – tudta meg a 24.hu. A 2007-ben az MSZP-ben indító képviselőnő tíz év után hagyta ott a szocialistákat, az LMP tagság egy része szerint kicsit talán túl gyorsan.

Menedék - Baráthosi

A 24.hu úgy tudja, az LMP néhány tagja megtorpedózta Demeter Márta, korábbi szocialista politikus felvételét a pártba. A portál kérdésére a képviselőnő úgy reagált, „segítő tag vagyok legalább fél éve, a tagságom pedig folyamatban van”.

A 24.hu kifejti, utóbbi státusz azt jelenti, hogy az LMP országgyűlési képviselője jelenleg nem választható párttisztségre, és hivatalosan nem szavazhat belső kérdésekben. Miközben a politikusnő az elmúlt időszakban rengeteget szerepelt Szél Bernadettel közösen, ráadásul április 8-án a párt egyéni jelöltjeként indult a budapesti 9-es választókerületben, majd a párt országos listájának 7. helyéről bejutott a Parlamentbe, ahol az LMP frakciójának is tagja lett, a párt bizalma mégsem töretlen irányában.

Demeter ugyanis tíz éven keresztül volt az MSZP tagja, amíg 2017. február 1-jén nem szakított a szocialistákkal az LMP kedvéért. Tóth Balázs, az LMP kőbányai szervezetének vezetője a 24.hu-nak úgy reagált, „volt, aki szerint túl gyors volt az átmenet”. Bár szerinte a képviselői együttműködésről annak idején ellenszavazat nélkül döntöttek, a tagfelvételi eljárást, a kőbányai szervezeten kívülről befutott néhány vétó.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat