HunHír.info

2018. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Fiúgyerekekből csinálna feministát egy kanadai üzletlánc - szegény kissrác

2018. május 27. 15:18
Hunhír.info

Egyre aljasabb eszközökkel próbálnak elérni zavaros, meghatározhatatlan célokat a nyugati liberálisok, akik már a gyerekeket sem hagyják békén az ötleteikkel. Ezúttal a kanadai J. Crew nevű üzletlánc kezdett el „én is feminista vagyok” feliratú rózsaszín pólókat árulni kizárólag fiúgyerekeknek.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A cég pénteken posztolta ki az új darabról készült fotót az Instagramra, amit úgy tűnik, nem fogadtak túl jól a követők, bár a cég szerint a „kollekció” egy része szinte azonnal elkelt, Ez újabb aggodalmakra ad okot a jövőt illetően.

Szép dolog a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás, de egy óvodáskorú gyerek esetlében ezzel kapcsolatban legfeljebb a Marvel univerzum szereplőit ábrázoló ruhadarabok, vagy maximum egy „Apám egy Jedi” feliratú póló lehet hiteles, de semmiképpen nem a J. Crew áruház új, fiúgyerekeknek szóló dizájnpólója, amelyen a következő felirat olvasható: „Én is feminista vagyok”.

Az ragyogó ötletről pénteken tett közzé fotót a cég, amelyhez azt írta: „Korán kell kezdeni”. A kép ugyan hamar 15 ezer lájkot kapott azonban rengeteg negatív hozzászólás is érkezett. A J. Crew követői nehezményezték a szülők, hogy egy ruhabolt akarja kioktatni a gyerekeiket, voltak, akik annak adtak hangot, hogy öltözködni járnak a céghez nem politizálni, mások pedig úgy vélik, a cég csak megpróbált meglovagolni egy trendet a profit maximalizálása érdekében. Sokan egyébként egyet is értettek volna, ha a cég nem gyereken keresztül próbálja terjeszteni magvas gondolatait.

A pólóra az ultaliberális Prinkshop is lecsapott, akik arról híresek, hogy olyan ruhadarabokat árulnak, amelyek valamilyen politikai véleményt fejeznek ki. A cég a póló alá a következőt írta:

Büszkék vagyunk rá, hogy terjesztjük a feminista eszmét. Hiszünk benne, hogy a fiúkat már kiskoruktól kezdve a nemek egyenlőségére kell tanítani, illetve arra, hogy tiszteljék a nők fizikai és érzelmi határait.

ps.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat