HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Ötfős brutálisan kegyetlen cigány banda vert agyon egy idős magyar asszonyt otthonában Nyéstán

2018. május 23. 16:38
Hunhír.info

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az öt cigány bűnözővel szemben, akik egy idős magyar asszonyt olyan súlyosan bántalmaztak otthonában, hogy az asszony belehalt sérüléseibe. A bűnügy még tavaly áprilisban történt. Az elkövetők most hamarosan bíróság elé állhatnak. Emberölés minősített esetével gyanúsítják őket

A rendőrség police.hu-ra feltöltött közleménye szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt abaújszolnoki személlyel szemben.

A megalapozott gyanú szerint a két nőből és három férfiból álló társaság tagjai 2017. április 11-ét megelőzően egy 86 éves idős asszonyt nyéstai otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a sértett belehalt sérüléseibe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. április 26-án elfogta és gyanúsítottként történő kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket: L. Miklós 25 éves, M. Karolina 27 éves, G. Etelka 21 éves, G. Zsolt 25 éves és R. Bertalan 38 éves. Mindannyian adábszalóki lakosok.

Az eljáró nyomozási bíró ügyészi indítványra 2017. április 28-án valamennyi gyanúsítottnak elrendelte előzetes letartóztatását, amelyet az eljárás során mindvégig fenntartott.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat