HunHír.info

2018. Enyészet hava 21. nap, Szűz Mária bemutatása, Úz, Uzor napja.

Teljesen összeroppant a BRUTÁLIS, AGRESSZÍV KEGYETLEN CIGÁNY által meggyilkolt sólyi magyar kislány családja

2018. május 22. 09:16
Hunhír.info

cigany_250.jpgEgy 16 éves cigány gyilkolta meg a nyolcéves sólyi kislányt. Beismerte brutális tettét, a kislány gyászoló családja azt mondja nem is ismerték a fiút - írja a Blikk. A cigány emberállat, F. Ferenc a helyszínen megmutatta, hogy hogyan végzett a kislánnyal. A kislány bátyja a Blikknek elmondta, hogy nem tud sírni se a fájdalomtól, nem érti, miért tette ezt valaki húgával. A család egyébként nem sokat tud kislány cigány gyilkosáról.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Egy 16 éves hajmáskéri cigány gyilkolta meg a nyolcéves sólyi kislányt. A lányuk eltűnését édesapja jelentette be még pénteken. A rendőrök szombaton találták meg a holttestét, és egy napon belül elfogták a fiatal gyanúsítottat, aki beismerte tettét.

A cigány elcsalta magával a kislányt, levetkőztette, és kegyetlen módon megölte. A kis Adrienn testét a Séd patakban találták meg a rendőrök, ruháira pedig kilométerekkel arrébb bukkantak rá.

A cigány emberállat, F. Ferenc a helyszínen megmutatta, hogy hogyan végzett a kislánnyal. A kislány bátyja a Blikknek elmondta, hogy nem tud sírni se a fájdalomtól, nem érti, miért tette ezt valaki húgával. A család egyébként nem sokat tud kislány cigány gyilkosáról.

Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel
- mondta a Blikknek Adrienn bátyja. Nem is ismerte a kislányom, úgy tudom, az eltűnése előtt két-három nappal találkoztak először. Aztán a kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek - mondta a Blikknek az gyászoló édesanya.

A család pénteken fél 8-kor elkezdte keresni a kislányt, és 10 óra előtt nem sokkal bejelentették az eltűnését.

Nem tudom, mit tett vele, nem akarom elhinni! A rendőrség csak a kislányom cipellőjét mutatta meg először. Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek - mondta a kislány édesanyja a Blikknek.

A gyilkosság pontos körülményei még tisztázatlanok.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat