HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Verekedés tört ki két drezdai befogadóközpontban a betolakodó idegen kontinensfoglalók között

2018. május 21. 06:43
Hunhír.info

menekulttabor-250.jpgKét befogadóközpontban is verekedés tört ki a betolakodó kontinensfoglalók és az ott dolgozók között az elmúlt napokban a németországi Drezdában. Az egyik helyen egy 25 fős banda kövekkel és bútordarabokkal dobálta meg a gondozókat és a biztonsági őröket, a másik helyen pedig egy idegen arab vasrúddal támadt rá a személyzetre. Egy őrt szúrt sebekkel vittek kórházba – közölte az M1 Híradója.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A drezdai Bremer Straßén található befogadóállomás keletkezésekor, 2015-ben már az első migránscsoportok megérkezése előtt több száz helybeli tüntetett a tábor létesítése ellen. Később a migránsok is demonstrációt tartottak, toleranciát, privát szférához való jogot és biztonságot követeltek.

A kedélyek azóta sem csillapodtak a drezdai befogadóközpontban. Néhány napja ismét összetűzés robbant ki, ezúttal a betolakodó élősködök és az ott dolgozók között.

A rendőrség tájékoztatása szerint az egyik idegen ingyenélő megszegte a házirendet, és az ebédlőből magával akart vinni egy nagy adag élelmiszert. A gondozó figyelmeztette, hogy ez nem lehetséges, ezen pedig összeszólalkoztak. Ez alatt egy másik állat kést rántott egy biztonsági őrre, majd egy 25 fős banda nekiment a gondozóknak és a biztonsági őröknek. Kövekkel dobálták meg őket, bútordarabokat, székeket vágtak hozzájuk.

Az őrök közül hárman megsérültek, egyiküket szúrt sebekkel szállították kórházba. Végül a helyszínre érkező rendőröknek sikerült megfékezniük a mocskokat, akik közül ötöt őrizetbe vettek.

Pénteken egy másik drezdai befogadóállomáson, a Hamburger Straße-i létesítményben is hasonló verekedés történt a betolakodók és a biztonsági őrök között. Itt is az étkezősátorban veszett össze egy 25 éves arab ingyenélő a biztonságiakkal. Az arab disznó végül egy vasrúddal rátámadt az egyik dolgozóra, és a karjánál el is találta a féfit, ezután pedig a befogadóállomás több lakója is bekapcsolódott a verekedésbe. A nyugalmat végül sikerült helyreállítani, a rendőrség pedig eljárást indított.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat