HunHír.info

2019. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

Századunk egyik legfontosabb globalista varázsszava: a hamis zászló...

2018. április 23. 05:45
Hunhír.info

cion-bolcsei-500.jpgMegértjük, hogy jó néhányan kételkednek abban a tényben, hogy Szíria elfojtotta az USA, Nagy Britannia és Franciaország agressziójának legnagyobb részét (a francia támadó eszközöket teljesen megsemmisítette). Ennek a hatalmas nyugati fegyverpropaganda az oka, amely az orosz gyártmányú fegyverek ellen irányul, amelyek egy része az őszinteség kedvéért, bizonyos konfliktusokban a világ különböző régióiban rossz hírre tett szert, a szovjet fegyverek nagy mértékben leegyszerűsített export változatai miatt, amelyek majdnem minden esetben nagyon korszerű nyugati fegyverzettel kerültek szembe. Tudták önök, hogy a Szíria elleni agresszióban felhasznált amerikai, brit és francia fegyverzetet gyártó összes hadiipari vállalat piaci értéke majdnem öt milliárd dollárral emelkedett éppen a támadást követő napon?

Habár engedjék meg, hogy itt objektívak legyünk, amennyire csak tőlünk telik.

Tartsuk észben, hogy majdnem 9 millió szíriai ember Damaszkuszban (a fővárosban és a tartományban is) saját szemével látta, hogy az amerikai, brit és francia robotrepülőgépeket/rakétákat lelövi a Szíriai Légvédelem, így az egész propaganda soha nem a szíriai polgárokra összpontosított, másoknak szólt, hogy lássák.

Amint a neten keringő a képeken látni lehet, az egy kiürített szíriai katonai létesítmény, amelyet a Szíria elleni hármas agresszió során megtámadtak. Nem azt állítjuk, hogy azért elhagyott, mert találatot kapott. Van a képen néhány pont, röviden szólva, ami alátámasztja az „állításunkat”.

A megelőző kép egyáltalán nem mutat védelmi állásokat, sem ellenőrző pontokat, sem erődítéseket, sem személyzetet, sem egyetlen védelmi vonalat vagy harcjárművet a létesítményben vagy körülötte.

Szóval miért mértek rá csapást? Itt a válasz, hogy miért:

Tudták önök, hogy a Szíria elleni agresszióban felhasznált amerikai, brit és francia fegyverzetet gyártó összes hadiipari vállalat piaci értéke majdnem öt milliárd dollárral emelkedett éppen a támadást követő napon?!

A BGM-109 Tomahawk manőverező robotrepülőgépek gyártója, a Raytheon 2,5 százalékos emelkedést ért el részvényei értékében, több mint egy milliárd dollárral növelve a hadiipari beszállító cég piaci tőkéjét.

Ahol a több amerikai hadiipari nagyvállalat: a Boeing, a Lockheed Martin, a Northrop Gumman és a General Dynamics mindegyiknek egyenként egy százalékos mértékben, összesen majdnem 5 milliárd dollárral emelkedett a piaci értéke, amikor elkezdték a kereskedést a tőzsdén a következő nap.

Szóval az amerikai kormányzat számára létfontosságú volt és még azon túl égetően szükséges, hogy a médiában győztesnek tüntesse fel magát. Miután Damaszkusz és a szíriai légi bázisok elleni második támadási hullámukat visszaverte a Szíriai Légvédelem, az agresszorok egy teljesen lényegtelen és üres célt támadtak és csak ezt a célpontot mutatták be (a Barzehi Kutató és Fejlesztő Központot) és ezt reklámozták olyan módon, hogy a piacokat és a manipulált amerikai lakosságot befolyásolják vele, ezt „Zászló Effektusnak” nevezik, amit akkor vesznek elő, amikor a mindenkori USA adminisztráció válságban van. Egyszerű recept: indíts háborút, ami növeli a kormányzat elfogadottságát, így kényelmes az amerikai kormány számára, a következő közvélemény kutatás már 51 százalékos bizalmi indexet mutatott ki nem sokkal a Szíria elleni kudarcot vallott agresszió után.

Önök is kételkedhetnek benne, hogy higgyenek nekünk, ne tegyék, azonban használják a fejüket. Gondolják tovább, amit bemutatnak önöknek. Találjanak összefüggéseket az események között és meg fogják találni a lényeget. Mert amennyire rajtunk áll, mi csak azzal foglalkozunk, hogy Szíria népe mit gondol és a szíriai lakosság majdnem fele látta, hogy amerikai, brit és francia robotrepülőgépeket/rakétákat lőnek le Damaszkusz felett. Damaszkusz polgárai aznap éjjel felmentek a házaik tetejére, hogy nézzék a tűzijátékot. Szóval nekik semmit nem kell bizonyítani, ők már mindent láttak.

Szíriai Arab Hadsereg

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat