HunHír.info

2019. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

Adolf Hitler április 20.-i születésnapjára emlékeztek Kelet-Németországban

2018. április 22. 06:53
Hunhír.info

adolf-hitler.jpgSzeretem Hilter-es pólók, náci indulók cédén és kopasz, tetovált vásárlók. Ilyen egy neonáci fesztivál a kelet-németországi Szászországban. A magánterületen zajló rendezvényt paravánokkal zárták körül. A program viszont nyilvános, innen tudni, hogy az első napon, még pénteken, Hitler április 20.-i születésnapjára emlékeztek.

Menedék - Pálfi

– A rendőrség rendszeresen ellenőrzi a Pajzs és Kard fesztivál nevű rendezvényt, különösen az alkoholfogyasztási tilalmat, illetve az engedélyköteles eszközöket, például fegyvereket. Csak ezen a településen több száz rendőrrel vagyunk jelen – mondta Thomas Knaup rendőrségi szóvivő.

A magánrendezvényt a városvezetés nem tudta betiltatni.

A német hatóságok 2010 óta négyszer próbálták betiltatni a Nemzeti demokrata pártot, utoljára 2 éve, de az alkotmánybíróság a véleményszabadságra hivatkozva ezt mindig megakadályozta.

A neonáciként emlegetett Nemzeti Demokrata Párt a 60-as években Nyugat-Németországban alakult, de a rendszerváltás óta keleten sikeresek. Szászországban, és Angela Merkel körzetében, Mecklenburg-előpomerániában is bejutottak a tartományi törvényhozásba a 2010-es évek elején. Most nincsenek képviselőik.

mno.hu nyomán

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat