HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Órákon belül eldőlhet Szíria sorsa

2018. április 10. 17:29
Hunhír.info

Lemondta Donald Trump elnök dél-amerikai útját, mivel személyesen akarja felügyelni a szír helyzetre adott amerikai választ - írja a Fox News. Akár katonai csapásról is szó lehet, az oroszok viszont kiálltak szövetségesük mellett. Trump elnök Peruba indult volna pénteken, majd innen Kolumbia lett volna a következő állomás, helyette viszont Mike Pence alelnök megy Peruba, Kolumbiát viszont kihagyja

Menedék - Bayer

Az elnök "az Egyesült Államokban marad, hogy felügyelje a Szíriának adott amerikai választ és hogy a világ fejleményeit nyomon kövesse," jelentette be Sarah Sanders, a Fehér Ház sajtófőnöke.

A szír kormányt azzal vádolják, hogy vasárnap harci gázzal bombázta a Damaszkusz melletti Doumát, egy kisebb települést, amely felkelőcsoportok irányítása alatt áll. A támadásban állítólag 40 ember - főleg civilek - haltak meg.

Trump a támadás hírére "állatnak" nevezte Bassár el-Aszadot, a támadást pedig "galádnak" minősítette. Hétfőn bejelentette, hogy az Egyesült Államok "komoly döntéseket" hoz a következő 24-48 órán belül egy esetleges válaszcsapásról, ami akár katonai beavatkozást is jelenthet.

Aszad mindent tagad, legfőbb szövetségesei, az oroszok pedig a Dumában és állami hírügynökségeikben álhírnek nevezték a gáztámadást, melyet az amerikaiak azért találtak ki, hogy közvetlenül, katonailag is beavatkozhassanak Szíriában.

Oroszország egyúttal figyelmeztette az amerikaiakat: Komoly következményei lehetnek annak, ha fegyveres támadást indít az Egyesült Államok a szír kormányerők ellen.

Izrael egyébként vasárnap este megtámadott már egy szír kormányerők által uralt repteret, a légitámadásban 14 ember halt meg, beleértve irániakat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat