HunHír.info

2019. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Órákon belül eldőlhet Szíria sorsa

2018. április 10. 17:29
Hunhír.info

Lemondta Donald Trump elnök dél-amerikai útját, mivel személyesen akarja felügyelni a szír helyzetre adott amerikai választ - írja a Fox News. Akár katonai csapásról is szó lehet, az oroszok viszont kiálltak szövetségesük mellett. Trump elnök Peruba indult volna pénteken, majd innen Kolumbia lett volna a következő állomás, helyette viszont Mike Pence alelnök megy Peruba, Kolumbiát viszont kihagyja

Menedék - Atilla

Az elnök "az Egyesült Államokban marad, hogy felügyelje a Szíriának adott amerikai választ és hogy a világ fejleményeit nyomon kövesse," jelentette be Sarah Sanders, a Fehér Ház sajtófőnöke.

A szír kormányt azzal vádolják, hogy vasárnap harci gázzal bombázta a Damaszkusz melletti Doumát, egy kisebb települést, amely felkelőcsoportok irányítása alatt áll. A támadásban állítólag 40 ember - főleg civilek - haltak meg.

Trump a támadás hírére "állatnak" nevezte Bassár el-Aszadot, a támadást pedig "galádnak" minősítette. Hétfőn bejelentette, hogy az Egyesült Államok "komoly döntéseket" hoz a következő 24-48 órán belül egy esetleges válaszcsapásról, ami akár katonai beavatkozást is jelenthet.

Aszad mindent tagad, legfőbb szövetségesei, az oroszok pedig a Dumában és állami hírügynökségeikben álhírnek nevezték a gáztámadást, melyet az amerikaiak azért találtak ki, hogy közvetlenül, katonailag is beavatkozhassanak Szíriában.

Oroszország egyúttal figyelmeztette az amerikaiakat: Komoly következményei lehetnek annak, ha fegyveres támadást indít az Egyesült Államok a szír kormányerők ellen.

Izrael egyébként vasárnap este megtámadott már egy szír kormányerők által uralt repteret, a légitámadásban 14 ember halt meg, beleértve irániakat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat