HunHír.info

2018. Szelek hava 19. nap, Kocsárd napja.

Szeméremsértő módon viselkedett egy mocskos idegen betolakodó a buszon

2018. március 21. 20:25
Hunhír.info

Felháborodást keltett Svédországban az a videó, amit az egyik ismert lap hozott nyilvánosságra. A felvételen az látszik, hogy megbotránkoztató, szeméremsértő módon viselkedik egy bevándorló az egyik malmöi buszon. A svéd média nagy része általában nem, vagy csak nagyon ritkán foglalkozik ilyen, a bevándorlókat negatív színben feltüntető témával. Éppen ehhez hasonló esetekre panaszkodtak az M1-nek is többen, akik a svédországi problémákról nyilatkoztak.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A szeméremsértő felvételeket egy svédországi autóbusz biztonsági kamerája rögzítette. Az Aftonbladet portál által közreadott képeken jól látszik, ahogyan egy migráns férfi leül egy szőke hajú svéd nő mellé, majd néhány másodperc múlva szeméremsértő módon kezd el viselkedni. A svéd városok migránsok lakta részein mindennaposak a szexuális molesztálások. Erről beszélt több ott élő vagy már hazaköltözött magyar is az M1 csatornának.

Ezt erősítik meg a svéd bűnügyi statisztikai hivatal sokkoló adatai is, melyek szerint 2017-ben 7230 nemi erőszak történt Svédországban, ami 10 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A BRA jelentése alapján így kimutatható, hogy nyolc svéd nőből egyet megerőszakolnak az élete során.

Folyamatosan romlik a közbiztonság

A folyamatosan romló közbiztonságról és a nogo zónákról beszélt Tiglezán József a Karc FM-en. Az erdélyi férfi harminc éve él Svédországban és azt mondta a város ezen részeire még rendőrök, mentők és a tűzoltók sem szívesen mennek be. Erről számolt be Szirányi László is a Híradónak. A férfi a 70-es években köldözött Göteborgba. Azt mondja, ma már mindenki tudja, hogy vannak olyan városrészek, amiket érdemes elkerülni.

Habár Svédországban rendszeresek a bűncselekmények és az attrocitások, a tettesekről azonban általában semmi nem jelenik meg a helyi médiában. Svéd portálok kedden egy felmérést közöltek a 2016-2017-között csoportosan elkövetett erőszakért elítélt férfiakról. Ebben az áll, hogy ilyen ügyben már 43 esetben született bírósági ítélet, de a tetteseket a legtöbb helyen csupán külföldi hátterűeknek nevezik.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat