HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Az ukránok akadályozzák az oroszokat a szavazásban

2018. március 18. 17:10
Hunhír.info

Az ukránok így avatkoznak bele az orosz elnökválasztásba, nem hagyják szavazni az Ukrajnában élő oroszokat. Kijevben és Lembergben ukrán nacionalisták tüntetnek az orosz követség előtt, helyi beszámolók szerint egyelőre békésen. Ezeken a helyeken egyébként alig próbálkozott néhány orosz azzal, hogy szavazzon.

Ahogyan arra egy korábbi cikkünkben is kitértünk, az ukrán kormány nem engedi meg az orosz állampolgároknak, hogy az országban lévő diplomáciai missziókban szavazzanak, amely ellentétes az egész világon érvényes gyakorlattal. Kijev az oroszországi választásokat törvénytelennek tekinti, mert azt a Krím-félszigeten is megtartják.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az ukránok lezárták az összes orosz követséget, és oda csak diplomatákat és újságírókat engednek be. A drótkerítéses záráson túl Odesszában az egész környéket le kellett zárni bombariadó miatt. Azóta kiderült, hogy nem volt bomba a követségen — írja az MTI.

Kijevben és Lembergben ukrán nacionalisták tüntetnek az orosz követség előtt, helyi beszámolók szerint egyelőre békésen. Ezeken a helyeken egyébként alig próbálkozott néhány orosz azzal, hogy szavazzon.

A krími választás ellen Ukrajna egyébként az ENSZ-nél is tiltakozott, néhány ország pedig (köztük Ausztria és Észtország) jelezte, hogy az ott tartott választást nem fogják elismerni.

Oroszországban vasárnap tizenegy időzónában, több mint 97 ezer választókörzetben csaknem 110 millió voksolásra jogosult adhatja le szavazatát.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat