HunHír.info

2019. Kikelet hava 27. nap, Hajnalka napja.

Az ukránok akadályozzák az oroszokat a szavazásban

2018. március 18. 17:10
Hunhír.info

Az ukránok így avatkoznak bele az orosz elnökválasztásba, nem hagyják szavazni az Ukrajnában élő oroszokat. Kijevben és Lembergben ukrán nacionalisták tüntetnek az orosz követség előtt, helyi beszámolók szerint egyelőre békésen. Ezeken a helyeken egyébként alig próbálkozott néhány orosz azzal, hogy szavazzon.

Menedék - Baráthosi

Ahogyan arra egy korábbi cikkünkben is kitértünk, az ukrán kormány nem engedi meg az orosz állampolgároknak, hogy az országban lévő diplomáciai missziókban szavazzanak, amely ellentétes az egész világon érvényes gyakorlattal. Kijev az oroszországi választásokat törvénytelennek tekinti, mert azt a Krím-félszigeten is megtartják.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az ukránok lezárták az összes orosz követséget, és oda csak diplomatákat és újságírókat engednek be. A drótkerítéses záráson túl Odesszában az egész környéket le kellett zárni bombariadó miatt. Azóta kiderült, hogy nem volt bomba a követségen — írja az MTI.

Kijevben és Lembergben ukrán nacionalisták tüntetnek az orosz követség előtt, helyi beszámolók szerint egyelőre békésen. Ezeken a helyeken egyébként alig próbálkozott néhány orosz azzal, hogy szavazzon.

A krími választás ellen Ukrajna egyébként az ENSZ-nél is tiltakozott, néhány ország pedig (köztük Ausztria és Észtország) jelezte, hogy az ott tartott választást nem fogják elismerni.

Oroszországban vasárnap tizenegy időzónában, több mint 97 ezer választókörzetben csaknem 110 millió voksolásra jogosult adhatja le szavazatát.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat