HunHír.info

2018. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

A feminizmus miatt szakadt le a híd Floridában

2018. március 18. 10:28
Tomcat - Hunhír.info

feminista-500.jpgAz egész világsajtó, így a magyarországi is, részletesen beszámolt a Floridában, Miami városában március 15-én történt katasztrófáról, amikor egy épülő gyaloghíd hirtelen rászakadt az alatta húzódó autópályára, hat ember életét oltva ki. Nem véletlenül furcsán nagy a csend a tragédia okairól. A hidat ugyanis egy feminista kirakatcég tervezte és építette, ahol a munkatársakat politikai alapon válogatták. A Munilla Construction Management (MNM) tervezőiroda elsődleges céljai között szerepelt, hogy munkatársai megfelelően "sokszínűek" legyenek. Ez természetesen azt jelentette, hogy a felvétel során előnyben részesítették a színesbőrű nőket, akik szélsőséges liberális ésvagy feminista nézetekről tettek tanúbizonyságot. A cég szakmai vezetője, Leonor Flores korábban a következő nyilatkozatot tette a cégről beszélve: "Számomra, mint nőnek és mérnöknek nagyon fontos, hogy a kislányomnak példát mutassak, mert meggyőződésem, hogy a nőknek mások a nézőpontjaik. Képesek vagyunk művészi értéket vinni a munkánkba amellett, hogy tervezni is tudunk.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A cég színes bemutatkozó brosúrái a fentieknek megfelelően sárga sisakot viselő, büszke nők képeivel volt telepakolva, akik vidáman pózolnak különféle építési nehézgépek és hasonlók előtt. A politikai korrektség jegyében természetesen egyikük sem fehér. A Munilla, mint Dél-Florida egyik legnagyobb építészirodája, aktívan is részt vett az állam politikai életében, több százezer dollárral támogatott egyes szélliberális, bevándorláspárti politikai jelölteket, túlnyomó többségükben latin-amerikai származásúakat. A cég tényleges tulajdonosa a kubai Munilla család.

Miami városa most állami vizsgálóbizottság felállítását követeli. Annyi már kiderült, hogy az MNM sorozatosan követett el súlyos biztonsági hibákat, és más projektjeik esetében is csak hajszálon múlott egy-egy nagyobb baleset.

A kommunista időkben nálunk is megszokott volt, hogy itt vagy ott csapnivaló dilettánsok terveztek vagy intéztek fontos dolgokat, mert a párthűség vagy a pedigrés szülők többet számítottak, mint akármilyen szakértelem. Ki hitte volna, hogy Amerikában is előfordul az ilyesmi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat