HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

A feminizmus miatt szakadt le a híd Floridában

2018. március 18. 10:28
Tomcat - Hunhír.info

feminista-500.jpgAz egész világsajtó, így a magyarországi is, részletesen beszámolt a Floridában, Miami városában március 15-én történt katasztrófáról, amikor egy épülő gyaloghíd hirtelen rászakadt az alatta húzódó autópályára, hat ember életét oltva ki. Nem véletlenül furcsán nagy a csend a tragédia okairól. A hidat ugyanis egy feminista kirakatcég tervezte és építette, ahol a munkatársakat politikai alapon válogatták. A Munilla Construction Management (MNM) tervezőiroda elsődleges céljai között szerepelt, hogy munkatársai megfelelően "sokszínűek" legyenek. Ez természetesen azt jelentette, hogy a felvétel során előnyben részesítették a színesbőrű nőket, akik szélsőséges liberális ésvagy feminista nézetekről tettek tanúbizonyságot. A cég szakmai vezetője, Leonor Flores korábban a következő nyilatkozatot tette a cégről beszélve: "Számomra, mint nőnek és mérnöknek nagyon fontos, hogy a kislányomnak példát mutassak, mert meggyőződésem, hogy a nőknek mások a nézőpontjaik. Képesek vagyunk művészi értéket vinni a munkánkba amellett, hogy tervezni is tudunk.

Menedék - Baráthosi

A cég színes bemutatkozó brosúrái a fentieknek megfelelően sárga sisakot viselő, büszke nők képeivel volt telepakolva, akik vidáman pózolnak különféle építési nehézgépek és hasonlók előtt. A politikai korrektség jegyében természetesen egyikük sem fehér. A Munilla, mint Dél-Florida egyik legnagyobb építészirodája, aktívan is részt vett az állam politikai életében, több százezer dollárral támogatott egyes szélliberális, bevándorláspárti politikai jelölteket, túlnyomó többségükben latin-amerikai származásúakat. A cég tényleges tulajdonosa a kubai Munilla család.

Miami városa most állami vizsgálóbizottság felállítását követeli. Annyi már kiderült, hogy az MNM sorozatosan követett el súlyos biztonsági hibákat, és más projektjeik esetében is csak hajszálon múlott egy-egy nagyobb baleset.

A kommunista időkben nálunk is megszokott volt, hogy itt vagy ott csapnivaló dilettánsok terveztek vagy intéztek fontos dolgokat, mert a párthűség vagy a pedigrés szülők többet számítottak, mint akármilyen szakértelem. Ki hitte volna, hogy Amerikában is előfordul az ilyesmi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat