HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

A feminizmus miatt szakadt le a híd Floridában

2018. március 18. 10:28
Tomcat - Hunhír.info

feminista-500.jpgAz egész világsajtó, így a magyarországi is, részletesen beszámolt a Floridában, Miami városában március 15-én történt katasztrófáról, amikor egy épülő gyaloghíd hirtelen rászakadt az alatta húzódó autópályára, hat ember életét oltva ki. Nem véletlenül furcsán nagy a csend a tragédia okairól. A hidat ugyanis egy feminista kirakatcég tervezte és építette, ahol a munkatársakat politikai alapon válogatták. A Munilla Construction Management (MNM) tervezőiroda elsődleges céljai között szerepelt, hogy munkatársai megfelelően "sokszínűek" legyenek. Ez természetesen azt jelentette, hogy a felvétel során előnyben részesítették a színesbőrű nőket, akik szélsőséges liberális ésvagy feminista nézetekről tettek tanúbizonyságot. A cég szakmai vezetője, Leonor Flores korábban a következő nyilatkozatot tette a cégről beszélve: "Számomra, mint nőnek és mérnöknek nagyon fontos, hogy a kislányomnak példát mutassak, mert meggyőződésem, hogy a nőknek mások a nézőpontjaik. Képesek vagyunk művészi értéket vinni a munkánkba amellett, hogy tervezni is tudunk.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A cég színes bemutatkozó brosúrái a fentieknek megfelelően sárga sisakot viselő, büszke nők képeivel volt telepakolva, akik vidáman pózolnak különféle építési nehézgépek és hasonlók előtt. A politikai korrektség jegyében természetesen egyikük sem fehér. A Munilla, mint Dél-Florida egyik legnagyobb építészirodája, aktívan is részt vett az állam politikai életében, több százezer dollárral támogatott egyes szélliberális, bevándorláspárti politikai jelölteket, túlnyomó többségükben latin-amerikai származásúakat. A cég tényleges tulajdonosa a kubai Munilla család.

Miami városa most állami vizsgálóbizottság felállítását követeli. Annyi már kiderült, hogy az MNM sorozatosan követett el súlyos biztonsági hibákat, és más projektjeik esetében is csak hajszálon múlott egy-egy nagyobb baleset.

A kommunista időkben nálunk is megszokott volt, hogy itt vagy ott csapnivaló dilettánsok terveztek vagy intéztek fontos dolgokat, mert a párthűség vagy a pedigrés szülők többet számítottak, mint akármilyen szakértelem. Ki hitte volna, hogy Amerikában is előfordul az ilyesmi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat