HunHír.info

2018. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

Újabb eltérő kultúrájú mocskos idegen kontinensfoglalókat engedtek be Orbánék az éj leple alatt

2018. március 09. 17:46
Hunhír.info

negerek250.jpgAz Orbán-kormány 2015 óta kampányol a határvédelemmel, ám kiderült, hogy közben 2300 menedékkérőt telepítettek be az országba. Idén januárban újabb száz főt engedtek be, és bár a februári adatok még nem érkeztek meg, ugyanerre lehet számítani. Dobrocsi Lénárd jobbikos országgyűlési képviselőjelölt töltött fel Facebook-oldalára fotókat arról, ahogy este egy rendőrségi busz áll a balassagyarmati menekültszálló előtt, újabb "turistacsoportot", azaz migránsokat hozva.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A Fidesznek a migráció a legfontosabb kampánytémája, éppen ezért hazudja azt a Jobbikról, hogy az lebontaná a kerítést. A valóság viszont az, hogy a kerítést a Jobbik találta ki, a Jobbik kényszerítette ki a kormánytól, és az önálló határőrséggel való megerősítését is ők akarják elérni.

A hazug kampány mögött viszont tovább zajlanak a betelepítések: Dobrocsi Lénárd jobbikos országgyűlési képviselőjelölt töltött fel Facebook-oldalára fotókat arról, ahogy este egy rendőrségi busz áll a balassagyarmati menekültszálló előtt, újabb "turistacsoportot", azaz migránsokat hozva.

Az Orbán-kormányt láthatóan kínosan érintette, hogy nyilvánosságra került: miközben tízmilliárdos összegeket költenek túlzó, hamis, vagy egyszerűen szükségtelen kampányra ahelyett, hogy azt a pénzt a kórházaknak adnák, valójában az éjszaka leple alatt folyamatosan telepítik be a migránsokat.

Ráadásul a bevándorlási hivatal statisztikája szerint januárban a kérelmezők 45 százalékát beengedték az országba, ami mindennek mondható, csak szigornak nem.

Talán ilyenkor érezhető igazán, hogy hazudjon bármit a köztévé, a felvásárolt TV2, az exújság Origo, a Mészáros Lőrincnek adott EchoTV, az összes megyei lap vagy egy újabb nemzeti konzultáció, az állítólagos Soros-tervhez eddig legközelebb jutó párt maga a Fidesz és a régi Soros-tanítvány, Orbán Viktor.

alfahír.hu nyomán

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat