HunHír.info

2018. Kikelet hava 22. nap, Horka napja.

"Már nem a Camorra, hanem a nigériai nigger maffia uralja a helyi bűnözést"

2018. február 22. 18:19
Hunhír.info

Az olaszországi Castel Volturnóban már nem a Camorra, hanem a nigériai maffia uralja a helyi bűnözést. Miközben Olaszországban a választási kampány utolsó két hetére figyelnek, a belügyminiszter Castel Volturnóba utazott. A Nápoly közeli településen élők úgy érzik, magukra hagyta őket az állam.

Március 4-e után valószínűleg más színű kormánya lesz az országnak, Marco Minitti mégis aláírt egy 21 millió eurós integrációs és rendészeti programot.

A településen rengeteg bevándorló él, többségük illegálisan. A hagyományos nápolyi bűnszervezet, a Camorra helyét a nigériai maffia vette át.

„Az elnyomás és az ellenőrzés nem elég, még ha a miniszter több rendőrt is ígért. Már nem működik a Camorra szervezete, most olyan emberek követnek el mikro-rablásokat, akiknek ennivalójuk sincs” – mondja a település polgármestere.

A szervezett bűnözés a külvárosra jellemző, de hatásait érzik az egyébként normálisan működő városközpontban is. Az itt felnőtt, de afrikai származású emberek is panaszkodnak, például az erős nápolyi akcentussal beszélő Martin is:

„Magunkra hagytak minket, pedig nem tudjuk ezt a rengeteg embert befogadni. Se erőnk, se eszközünk nincs arra, hogy megneveljük őket. Nem Afrikában élünk, ezeket az embereket meg kell tanítani a civilizált világban élni.”

A migráció és a biztonság áll az olasz választási kampány középpontjában. Castel Volturno helyzete és a maceratai gyilkosság sokszor előkerül a kortesbeszédekben.

Közel harmincezer lakóra jut húszezer bevándorló, közülük tizenöt ezer illegális. A belügyminiszter terve változást akar hozni erre a nehéz területre.

Euronews

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat