HunHír.info

2018. Kikelet hava 24. nap, Jutas napja.

Kasztrálni fogják a pedofilokat Törökországban - lehet tőlük is tanulni...

2018. február 20. 19:03
Hunhír.info

A török kormány azt tervezi, hogy néhány napon belül napirendjére veszi a pedofilok kémiai kasztrációjának tárgyalását – ezt mondta Abdulhamit Gül török igazságügyi miniszter kedden Ankarában újságíróknak.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A közelmúltban óriási botrányt kavart, hogy egy fiatal férfi megerőszakolt egy hároméves kislányt egy esküvő közben.

A 20 éves férfi február 10-én a dél-törökországi Adanában egy utcai esküvő alatt kifigyelte, hogy a házigazda a kislányát bekíséri a gyerekszobába és elaltatja, majd amikor a kislány egyedül maradt, beosont a szobába és megerőszakolta. Az egyik vendég, aki a házba lépve meglátta a meztelen férfit, azonnal rátámadt.

A hangos dulakodásra a kinti vendégsereg is felfigyelt és a házba özönlött, hogy meglincseljék a támadót. A fiatal férfi ki tudott ugyan menekülni a házból, és meztelenül szökni próbált, de a rendőrök hamar elfogták.

Lepedőt tekertek rá, és úgy vitték az őrsre. Az esküvői tömeg is követte őket, és halálbüntetést követelt. A hatóságok golyóálló mellényt adtak a tettesre, majd a hátsó ajtón kimenekítették. A bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, akit biztonsági okokból egy másik tartományban található börtönbe szállítottak ismeretlen helyre.

Az adanaiak Törökországban különösen heves vérmérsékletükről ismertek.

A Sözcü török kemalista ellenzéki napilap értesülése szerint a tettes házát később felgyújtották. A hároméves kislányt kórházba vitték. Az orvosi ellátás után hazaengedték, de pszichológiai kezelésre szorul. A gyerek ügyét a családügyi minisztérium vette kézbe.

Az NTV török hírtelevízió úgy tudja, hogy a tettes egyébként nős, és két gyereke van. A fiatal férfi beismerte tettét, az ügyészség kedden 66 évig terjedő börtönbüntetést kért rá.

Törökországban nem ritkák a nemi erőszakról szóló hírek. Még nagy nyilvánosság előtt zajló rendezvényeken is kitérnek erre. Az emberek a Twitteren "A gyerek hallgat, te ne tedd!" (#CocukSusarSenSusma) címszó alatt osztják meg gondolataikat. A török közélet rengeteg szereplője súlyosabb büntetéseket követel, és az eset ismét felszínre hozta a halálbüntetés visszaállításának kérdését is. Ankara a halálbüntetést 2004-ben törölte a török alkotmányból. Helyére a "súlyosbított életfogytiglani" szabadságvesztést vezették be, amely egy sor korlátozás révén tovább nehezíti az elítélt mindennapjait.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat