HunHír.info

2018. Földanya hava 21. nap, Földanya ünnepe napja.

Kint vannak az utcákon a Jobbik plakátjai - „Mi győzünk, Ti nyertek”

2018. február 20. 17:29
Hunhír.info

Minden korábbinál nagyobb plakátkampányt indított a Jobbik – ezt a párt szóvivője jelentette be Óbudán, éppen két óriásplakátjuk előtt. Jakab Péter elmondása szerint az április 8-i választásig 4000 óriásplakáton, 800 hirdetőoszlopon és 300 úgynevezett citylighton lesznek láthatók üzeneteik. A plakátok egyébként a nemzeti zászló színeit, vagyis a pirosat, a fehéret és a zöldet használják, a fő szlogen pedig: „Mi győzünk, Ti nyertek”.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Jakab Péter szerint április 8-án történelmi meccs lesz, amit a Fidesz és a Jobbik fog lejátszani. „Ha a Fidesz győz, a nép veszít. Ha a Jobbik győz, a nép nyer” – mondta. A szóvivő felidézte, hogy az elmúlt választásokon a Fidesz győzni tudott, ez pedig azt jelentette, hogy ők nyertek milliárdos közbeszerzéseket, gigantikus vagyonokat, a nép pedig elveszítette a megélhetését, lakhatását, biztonságát, egészségét.

Ígérete szerint a Jobbik győzelmével az emberek életmentő kórházakat, modern oktatást, európai béreket, erős kis- és középvállalkozásokat, kerítést és határőrséget, illetve korrupciómentes, tiszta közéletet nyerhetnek. Kiemelte azt is, hogy a választásokat most kell megnyerni – ez egyébként nagybetűkkel szerepel is a plakátokon –, nem pedig négy év múlva.

Jakab Péter kérdésünkre elmondta, hogy piaci alapon bérlik a felületüket, az egész akció pedig annyiba kerül nagyságrendileg, mint a kampánytámogatásuk fele.

A Jobbik egyébként – miután mind a 106 egyéni választókerületben indít jelöltet – összesen körülbelül 700 millió forintból gazdálkodhat. A törvény szerint egyébként kedvezményt nem is kaphatnának.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat