HunHír.info

2018. Földanya hava 21. nap, Földanya ünnepe napja.

Ke­gyet­le­nül vé­gez­ték ki a 77 éves asszonyt Tör­te­len

2018. január 14. 12:28
Hunhír.info

A Budapest Környéki Törvényszéken egy kegyetlen gyilkosságot tárgyalnak majd január 17-én. A munkanélküli, részeges, adósságokat halmozó vádlott áldozata egy beteges, 77 éves asszony, aki a tőle nem messze lakó 93 éves K. J-nét járt gondozni az otthonába.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A vádlott nem állt jól anyagilag, ezért eldöntötte, hogy lopni fog. 2016. november 14-án reggel a 93 éves K. J-né házához ment és átmászott a kerítésen. Onnan a házhoz ment, hogy valamilyen eszközt, esetleg szivattyút vagy kisgépet ellopjon, majd pénzt csináljon belőle. Bement a ház melletti kivilágítatlan fáskamrába.

A sértett ugyanezen a napon reggel hét óra és negyed nyolc között érkezett meg K. J.- néhez, aki még aludt. Kiment fáért a nyitott fáskamrába, hogy a házban begyújtson. Ekkor a vádlott éppen a fáskamrában kutakodott. Amikor a sértett észrevette a vádlottat, megkérdezte tőle, hogy mit keres a fáskamrában. A vádlott a lebukás miatti ijedtségében a földről felkapott egy tömör vasrudat, és közepes erővel a sértett a fejére ütött, majd a fáskamrából kilökte a sértettet. Ezt követően a vádlott egy tucatszor közepes erővel a sértett feje irányába ütött, miközben azt kiabálta, hogy „agyonütlek”.

A sértett segítségért kiáltott, majd rövid időre elvesztette az eszméletét. Ekkor a vádlott abbahagyta a verést. A kiabálásra két szomszéd is a segítségére sietett, majd látva a sérüléseit egyikük értesítette a mentőket és a rendőrséget. A sértett segítségére siető szomszédok a vádlottat a helyszínen találták, de úgy tett, mintha maga is segítséget nyújtani ment volna a sértetthez. Az idős asszony később belehalt sérüléseibe - írta a Bors.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat