HunHír.info

2018. Földanya hava 22. nap, Senyő napja.

Sorosista, kilóra megvett ultraliberális amerikai szenátorok tiltanák ki a magyar diplomatákat

2018. január 13. 13:21
Hunhír.info

Szerdán látott napvilágot az a hír, amely szerint amerikai demokrata párti politikusok az elnök szemére vetették, hogy nincs stratégiai terve az orosz törekvéseket kivédeni igyekvő nyugati demokráciák erőfeszítéseinek támogatására, valamint az Egyesült Államok megvédésére.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A témával kapcsolatban Magyarországnak is szenteltek pár oldalt, ahol úgy fogalmaztak, hogy az Orbán-kormány saját hatalmának növelése érdekében teret engedett az orosz beavatkozásnak, ezért javasolják, hogy Washington ismét tiltson ki korrupt magyar köztisztviselőket, csakúgy mint 2014-ben.

Sokatmondó viszont az a tény, hogy a több mint 200 oldalas jelentést a szenátus külügyi bizottságából csak a Demokrata Párt képviselői írták alá. - írja a Magyar Idők.

Róluk köztudomású, hogy szoros szövetségben állnak Soros Györggyel, ez utóbbira csak egy példa a sok közül az amerikai választási kampányban nyújtott 25 millió dolláros támogatása.

Mint írják, az hogy az amerikai demokraták előszeretettel marasztalják el az Orbán-kormányt, ahol csak tudják, nem újdonság. Az sem véletlen, hogy a Magyarországot támadó nyilatkozók és jelentéseket tevők az esetek nagy százalékában olyan diplomaták, akiket a Demokrata Párthoz lehet kötni.

Ilyen diplomata, a még az Obama-kormány örökségének tekinthető David. J. Kostelancik amerikai ügyvivő, vagy az amerikai külügyi helyettes államtitkári posztról nemrég lemondott Hoyt Yee, ilyen a „feledhetetlen emlékű” André Goodfriend is, hogy a Magyarország sírásójaként jellemzett Victoria Nulandról ne is beszéljünk.

Ők rendre a hazai, Soros György által támogatott ismerős szervezetek (TASZ, Helsinki, stb.) által felmondottakat mantrázták mindig is – nem véletlenül, hiszen ezen megszólalókról rendre kiderül, hogy valamilyen kapcsolatban állnak a spekulánssal. A Magyarországot elítélő nyilatkozataik mindenesetre aztán menetrendszerűen landolnak a hazai balliberális sajtótermékek címoldalain.

Ennek fényében érdemes gyanakodva szemlélni ezen megnyilvánulásokat, így a mostani jelentésben a Magyarországra vonatkozóan megfogalmazottakat is.

Annál is inkább, mivel az azt aláíró amerikai demokrata szenátorok közül is jócskán vannak olyanok, akik nem csak közvetve kapcsolódnak Soroshoz, hanem a milliárdos hatalmas összegekkel támogatta is őket.

Soros vagy a saját szervezetein keresztül adott pénzt, vagy pedig azokat a központokat hívta ehhez segítségül, amelyek az adományok összegyűjtését koordinálják – ezeket a szerveződéseket PAC (Political Action Committee, vagyis politikai akcióbizottság) elnevezéssel illetik.

A jelentést (amelyben a Magyarországra vonatkozó részt olyan szerzők írásaira alapozzák, mint Lili Bayer, vagy a magyarországi Transparency International) aláíró Jeanne Shaheen, Cory Booker, Chris Coons, Ed Markey, Tim Caine, Bob Menendez, Jeff Merkley, Chris Murphy, Tom Udall demokrata szenátorok egyaránt súlyos dollárezrekhez, sőt, néhányuk dollárszázezrekhez jutott, csak azon dokumentumok szerint, amelyeket a lenti összesítésben szereplő linkek bizonyítanak.

Az anyag elkészültében nagy szerepe volt egy bizonyos Benjamin Louis Cardin marylandi szenátornak is, akinek a neve szintén ismerősen csenghet Magyarországon: az amerikai Helsinki Bizottság korábbi társelnöke volt az, aki látványosan féltette a CEU-t tavaly márciusban, ami szintén „szenzációt” keltett a hazai balliberális körökben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat