HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Semmi kétség, hogy a nyugat fegyverezte fel az ISIL-terroristákat...

2017. december 15. 13:37
Hunhír.info

isis-lefejez-250.jpgA CNN információi szerint Kínából, Oroszországból és Kelet-Európából szerzi a fegyverei többségét az Iszlám Állam. Ezt mondja a legnagyobb liberális álhírcsatorna. No azért azt megemlíti, hogy emellett olyan fegyverekhez is hozzájutottak a terroristák, amelyeket az Egyesült Államok és Szaúd-Arábia eredetileg a Szíriában harcoló ellenzéki erőknek szánt. Na. itt a titok nyitja...

Az amerikai hírcsatorna a Conflict Armament Research nevű belga szervezet friss kutatásából megtudta, hogy a több mint negyvenezer eszköz – fegyverek, lőszerek, robbanóeszközök alapanyagául szolgáló vegyi anyagok –, amelyeket 2014 júliusa és 2017 novembere között megvizsgáltak, kínai, orosz és kelet-európai eredetűek.

A kutatócsoport vezetője, James Bevan elmondta, hogy egyes államok rövid távú politikai célok miatt fegyvereztek fel olyan csoportokat, amelyek felett nem volt ellenőrzésük – ezekkel a fegyverekkel fordult elő a legtöbbször, hogy nem annál a csoportnál kötöttek ki, ahová eredetileg szánták őket.

Emellett a terrorszervezet maga is képes volt fegyverek és robbanóeszközök ipari mértékű előállítására. A szükséges alapanyagok egy részét főként Törökországból szerezte be, közvetítőkön keresztül.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat