HunHír.info

2018. Magvető hava 23. nap, Nemzeti ünnep, Gyöngy napja.

Gyenge pontján találta Orbánt a Jobbik plakátkampánya

2017. december 14. 06:54
Hunhír.info

titok-250.jpgA jelenlegi felmérések szerint a Fidesz újabb választási győzelemre készülhet jövő tavasszal, sőt, akár a kétharmados többséget is megszerezheti. Orbán Viktor miniszterelnöknek viszont van egy gyenge pontja: a körülötte állók csodálatos meggazdagodása – írja a magyarországi helyzetről a Neue Zürcher Zeitung című svájci lap, amely szerint ezért okozott nyugtalanságot a kormánypártban a Jobbik „Ti dolgoztok, ők lopnak” kampánya.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A lap szerint a baloldal válsága miatt a Jobbik lehet az egyetlen kihívója a Fidesznek, amelynek vezetője, Vona Gábor nagy utat tett meg a szélsőjobboldaltól odáig, hogy hanuka alkalmából üdvözletet küldjön a zsidó közösségnek. Egyes baloldali szereplők – a lap Heller Ágnes filozófust és Medgyessy Péter korábbi miniszterelnököt említi – már készek az „ördögi paktum” megkötésére, vagyis az együttműködésre a Jobbikkal.

A Neue Zürcher Zeitung szerint ezért is indított támadást a kormány a Jobbik ellen, amelynek csúcspontján az Állami Számvevőszék – élén egy volt fideszes képviselővel – drákói bírságot szabott ki a pártra. A lap szerint figyelemre méltó az is, hogy a Jobbik által péntekre meghirdetett demonstráción a kisebb ellenzéki pártok, az LMP és a Momentum is részt vesznek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 825 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat