HunHír.info

2018. Fergeteg hava 22. nap, Hunorka napja.

Dúró Dóra: Szó nincs puccsról

2017. december 11. 21:42
G. Németh Éva - Hunhír.info

vona-duro-500.jpgA Fidesz-közeli média híradásai bombahírként számoltak be róla, hogy immár egyértelmű a törésvonal a Jobbikban, hiszen Novák Előd után felesége, Dúró Dóra is kiáll Morvai Krisztina mellett, aki egyértelműen elutasítja a Jobbik irányváltását. A Hunhír.info megkereste Dúró Dórát, hogy portálunk olvasóinak világítsa meg a kialakult és esetleg félre is értelmezett helyzetet.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

- Sokan úgy értékelik, Dúró Dóra a Jobbik egyik vezető arcaként nyíltan szembefordult a párt irányvonalával, és belülről bomlasztja a Jobbikot.

- A média hajlamos a szenzációkeresésen túl a -csinálásra is, a Habony-művek pedig szinte minden információt elferdít a Jobbikkal kapcsolatban. Nincs semmiféle puccsolási szándékom a Jobbikban, ahogy Elődnek sem, sőt ő maga is a pártban való maradásra buzdít mindenkit. A Morvai Krisztinát méltató posztom elsősorban egy emberi gesztus volt, amit a Krisztina iránt érzett tiszteletem és szeretetem ihletett, illetve a női szolidaritás is közrejátszott benne. Ahogy Vona Gábor is közzéteszi olykor magánvéleményét, úgy a Morvai Krisztinát illető bejegyzésem is magánvéleménynek tekinthető, azt nem egy sajtótájékoztatón fejtettem ki.

Az inkriminált FB-bejegyzés:- Jóllehet, kevés ilyen hangot lehet hallani a sajtóban, én viszont a lemorzsolódók mellett azt tapasztalom, hogy olyanok is voksukat adnák a Jobbikra, akik eddig nem feltétlenül számoltak a Jobbikkal kormányzati erőként. Persze, ez nem reprezentatív. A néppártosodási politika a közvélemény-kutatási eredmények ellenére eredményesnek mondható? Erre vonatkozóan készültek felmérések?

- Különböző mérések készülnek, amelyek a médiában is napvilágot látnak, azokon kívül én nem ismerek mást. A néppártosodás támogatottságát leginkább a 2018-as választási eredményen lehet majd lemérni.

- Sarkalatos kérdés a párttal szembeni ellenérzéseket táplálóknak, hogy vajon a Jobbik mennyire elkötelezettje Simicskának.

- A Jobbik és Simicska Lajos kapcsolatáról szintén annyi információm van, amennyi a sajtóban megjelenik, ahhoz hozzátenni nem tudok.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat