HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

A lábánál húzta a földön fekvő rendőrt az agresszív néger, míg agyon nem lőtték

2017. december 11. 10:57

negerek250.jpgBiztonsági kamerák és testkamerák rögzítették azt az esetet, melyet a rendőrség pénteken adott ki, és amelyen az látható, ahogy egy néger összekülönbözik a rendőrökkel, majd lelövik. Pedro Pierre-t a floridai Fort Lauderdale seriffhelyettese likvidálta szerdán, miután egy riasztást kaptak egy lakáshoz.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A felvétel, amit a seriffhelyettes testkamerája rögzített, jól látható, hogy belép egy lakásba, ahol gyorsan összevesznek, a rendőr azt kéri a 42 éves férfitől, hogy lépjen hátrébb, de az nem teszi, sőt rátámad a seriffre, aki kimenekül a lakásból, majd megpróbálja előbb sokkolóval és gumibottal jobb belátásra bírni Pierre-t.

A kissé szerencsétlen rendőrnek viszont nem sikerül, olyannyira nem, hogy egy ütéstől a földre terül, még bele is rúg Pierre, ezt követően pedig megfogja a lábát és nem engedi el. Még akkor sem, mikor megérkezik az erősítés, sőt újból belerúg. A kiérkező másik rendőr azt mondja, neki hogy tegye fel a kezeit és engedje el a társát, de az néger nem tesz eleget ennek, tovább rugdossa és a földön ráncigálja a meg nem nevezett seriffet.

Amikor végül csak elengedi Pierre, nekirohan a másik seriffhelyettesnek, aki nem teketóriázott, és többször is rálő a férfira.

Pénteken a seriff, Scott Israel sajtótájékoztatót trtott, amelyen elmondta, azért hozták nyilvánosságra a videókat, hogy mindenki lássa, mi történt, és ne kezdjenek el pletykák terjedni a közösségi oldalakon. Israel azzal magyarázta, hogy lelőtték Pierre-t, hogy az utóbbi időben több esetben is az történt, hogy a rendőrtisztekkel az elvett saját fegyverükkel végeztek.

bors nyomán

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat