HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Hoppá: sztriptíztáncosnő volt a leendő „hercegnő”

2017. december 05. 19:08
Tomcat - Hunhír.info

fesztival-250.jpgA multikulti-lobbi és a normális társadalom közti egyik legnagyobb ütközet zajlik éppen az egykor büszke Angliában. Mint ismeretes, a királyi család egyik liberális tanoktól elbolondult fia, Harry herceg nemrég bejelentette, hogy egy kevert vérű amerikai nőt, a 32 éves, elvált Meghan Markle-t kívánja elvenni feleségül. Az arajelöltről azonban a TMZ celebmagazin kiderítette, hogy a "szexiparban" dolgozott.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A magazin a leendő "hercegnő" egy korábbi életrajzát szerezte meg, amelyet az NBC televíziónak küldött el, amikor a "Deal or No Deal" című vetélkedőjébe jelentkezett hosztesznek. (Azonos a magyar "Áll az alku" című műsorral.) Ebben felsorolta "szakértelmeit", így például hogy tud baseballozni, golfozni, lovagolni és úszni. Ezen a listán szerepel a sztriptíz is. (Főzés, gyermeknevelés, esetleg nukleáris technológia véletlenül sem.)

A feminista bűnmagazinok máris sikoltozva védik a tehetséges hölgyet, hiszen ő maga a megtestesült vadliberális álom, akinek minden porcikája maga a politikai korrektség. Még senki sem szólalt meg az ügyben, de már megelőlegezték, hogy az elnyomó férfitársadalom biztosan tönkre fogja tenni szegényke életét, rá fog zúdulni a "slutshaming" (kb. "ribanc-megszégyenítés", ez a feministák műszava arra a felháborító tényre, hogy a társadalom nem tartja sokra az erkölcstelen nőket, min természetesen változtatni kell). Maga Meghan Markle egyelőre nem szólalt meg, de ha meg is teszi, borítékolhatóan Horn Gyula híres válaszát fogja idézni: na és?!

Nem ez az első eset, hogy a királyi család tagja erkölcsileg kifogásolható nővel akart összeházasodni. Az 1930-as években VII. Edward király egy Wallis Simpson nevű elvált amerikai asszonyt akart elvenni, ám az anglikán egyház megtagadta a frigy megszentelését, és Edwardnak le kellett mondania a trónról VI. György javára. A házasságot így is megkötötték ugyan, de a kérdéses erkölcsű nőt sosem fogadta be a királyi család, és nem viselhetett udvari címet.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat