HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Az idei karácsonyi üzenet: fajkeveredés!

2017. november 21. 09:48
Tomcat - Hunhír.info

debenhams-karacsonyi-reklam.jpgAhogy az minden évben lenni szokott, dőlnek a tévécsatornákon a karácsonyi reklámok. A kis Jézust eddig sem nagyon tették középpontba, Nyugat-Európában élő honfitársaink azonban jelentős különbséget vehetnek észre az ott, illetve nálunk sugárzott tévészpotok között is. Nagy-Britanniában ugyanis idén minden óriáscég karácsonyi üdvözlete kivétel nélkül a fajkeveredés dicsőítéséről szól.

Magyar Menedék - MigránsokkMinden egyes reklámfilmben, karácsonyi árukatalóguson és szórólapon fekete férfiak és fehér nők láthatóak meghitten összebújva, sokszor félvér gyerekekkel körülvéve. Egyetlen fehér pár sem jelenik meg sehol. A reklámfilmek nagy részében nemcsak a családokat ábrázolják így, hanem néhány cég eleve romantikus történetecskékben buzdít a feketékkel való párosodásra.

Egy ilyen felháborító példa a Debenhams áruház filmecskéje, amelyben egy fehér lány a vonaton Hamupipőke módjára elveszti a fél cipőjét, ám az első látásra beleszerető szimpatikus negroid fiatalember a fél Internetet tűvé teszi utána, s végül természetesen egymásra találnak.

Magyar nézőknek ismerős lehet néhány helyszín, ugyanis ezt a gusztustalan propagandafilmet Budapesten forgatták. A vonat a Nyugati pályaudvarról gördül ki, és a nagy találkozás is a közeli Szív utcában történik. Hogy miért nem volt erre alkalmas London bármelyik utcája, vagy a különben szintén gyönyörű King’s Cross pályaudvar? Lehet, hogy oda már félt kimenni a forgatócsoport a szimpatikus fekete fiatalemberek miatt...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat