HunHír.info

2018. Magvető hava 18. nap, Szivöltő napja.

A tudomány legújabb eredményeiből: fehérnek lenni „elmebetegség”

2017. november 17. 11:08
Tomcat - Hunhír.info

neger-bunozok-az-utcan-500.jpgMint ismeretes, az Egyesült Államokban és csatolt részeiben az utóbbi időben szokás lett a "tudományra" hivatkozni mindenféle fehérgyűlölő szólamok alátámasztására. Ugyan tudósok egyiket sem jelentették ki, ez azonban nem tartja vissza a liberális médiát, hogy "felfedezéseiket" rendre bizonyított tényként tálalják. A legújabb "kutatás" eredménye szerint fehérnek lenni mentális rendellenesség. Szédítő sebességgel fejlődünk. Nemrég még csak az derült ki, hogy a négerek valójában egy felsőbbrendű faj, a civilizáció megalapozói, ám a barlangokból előszédült, agresszív fehérek lerombolták ősi városaikat, az ókori Egyiptomot (ami Afrikában van, tehát), és évszázadokon át elnyomták szegényeket, egészen körülbelül a múlt hétig.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Ezt lehet, hogy Magyarországon megmosolyogjuk, de Észak-Amerikában már tucatnyi fehér tizenéves lett öngyilkos, mert a liberális média bebeszélte nekik, hogy értéktelenek, nincs kultúrájuk, és mindent, amit a fehérek magukénak neveznek, valójában az "elnyomott fajoktól" rabolták el. A fehérbűntudat sulykolásának része az is, hogy "tudományos alapon" rábeszélik a polkorrektségtől szédült fiatalokat, hogy sose vállaljanak gyermeket, elvégre azzal "tönkreteszik a bolygót". Mert ugyebár a túlnépesedést Spokane-ben vagy Phoenixben kell megállítani, és nem mondjuk Ghánában vagy Indiában.

A legújabb agyrém szerint pedig már orvosi rendellenesség fehérnek lenni, legalábbis ezt állítja egy nemzetközi szaktekintély, Azaelia Banks. Nevét ne a nagy tudományos akadémiák tagnévsorában keressük, mert csak egy "rapzenész" a lelkem Torontóból, egy fekete nő, aki azt hiszi, valami elképesztő kulturális magasságokban szárnyal, amikor monoton zajra rábazmegezik pár percet, és a sok hülye meg is veszi. Ez az intellektuális deficit azonban nem zavarja a sok önjelölt igazságharcost, hogy állítását axiómaként kezeljék.

A fehérség tünetei: alaptalan öntudat, nem létező történelemre való utalgatás, színesbőrűekkel és muszlimokkal szembeni gyűlölködés, tudatlanság, a liberális fajvédő tanok konok elutasítása, transzfóbia, antiszemitizmus, miegymás. Vagyis minden, ami egy tisztességes embert jellemez...

Ne higgyük, hogy ennek az elméletnek csupán annyi követője lesz, mint mondjuk a lapos Föld vagy az elmaradt holdraszállás hívői. Virginiában a napokban hatalmas botrány tört ki, amiért egy helyi seriffhelyettesnő Halloweenkor egy fekete bőrű politikus, Frederica Wilson jelmezébe bújt, miközben barátja Donald Trumpnak öltözött. Az érzékenységet eltanult niggerek természetesen rögtön vonyítani kezdtek, hogy ez "rasszizmus", mert szerintük a feketére festett arc célja csakis gúnyolódás lehet. A helyi seriffhivatal azonnal áthelyezte a hölgyet más munkakörbe, és bár a fegyelmi eljárást megúszta, mégis - most tessék kapaszkodni! - hivatalos közleményben ismerték el, hogy az ilyen "fehér szupremácista" dolgok lehetséges, hogy "mentális gyengéséget" tükröznek.

A fekete testfestés elleni amerikai hisztéria nem újkeletű. Évekkel ezelőtt a dél-afrikai Die Antwoord zenekar ellen kelt ki Lady Gaga, amiért Fatty Boom Boom című számuk klipjében Yolandi Wisser afrikai törzsi testfestéssel jelent meg. Igaz, ebben a klipben éppen őt oltották szénné, szóval lehet, hogy ez volt a baja szegénynek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat