HunHír.info

2017. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

Milyen auschwitzi tetoválás? Elie Wieselt azért temették el gyorsan, hogy ne bukjon le

2017. november 15. 12:58
F. M. - Hunhír.info

wiesel-obama.jpgA külföldi liberális sajtó gyakori hírforrásának számító, Budapestről már hosszú évek óta tudósító holland Stefan Bos saját hírügynöksége, a BosNewsLife-nak nyilatkozott a Budapesten élő 89 éves Grüner Miklós holokauszt túlélő, aki elmondta, nem véletlen, hogy alig néhány ember jelenlétében és gyorsan temették el tavaly Elie Wieselt, nehogy újságírók véletlenül meglássák, hogy nincs rátetoválva állítólagos auschwitzi rabszáma, ugyanis a Nobel-díjas Wiesel barátjának, annak a Lázár Wieselnek lopta el az auschwitzi azonosságát, aki Grüner Miklós életét megmentette. Elie Wiesel leleplezéséért a Hunhír.info is sokat tett.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

Munkatársunk, Szalay László több alkalommal személyesen is találkozott Grüner Miklóssal, aki egyrészt elmesélte neki az igaz történtet, másrészt a nála lévő dokumentumokkal bizonyította, hogy Elie Wiesel szélhámos. Wiesel-dossziénkban Falusy Márton az akkor épp aktuális Wiesel-leleplezéseket hozta nyilvánosságra, de a magyarországi hivatalos álláspont szerint Wiesel szent és sérthetetlen. Grüner Miklóst nem érdekelte, hogy egy magyar, úgymond szélsőjobboldali portál újságírójával randevúzik, élete fő célja túlélőként leleplezni a holokausztcápát. Sajnos, abban az időben Elie Wieselnek olyan magas rangú pártfogói akadtak Magyarországon és szerte a világon is, hogy a kis zsidó igaza nem tudott érvényesülni.

Grüner hosszú évek óta harcol azért, hogy ország-világ előtt bebizonyítsa: Elie Wiesel csaló, szélhámos, soha nem volt Auschwitzban. Nemcsak a Grüner Miklós által beszerzett, cáfolhatatlan bizonyítékok bizonyítják Elie Wiesel csaló voltát, hanem sok-sok más dokumentum is. S bár a bizonyítékok önmagukért beszélnek, a világ mégis hallgat. Elie Wiesel szélhámoskodott, hivatalos amerikai segédlettel.

Grüner Miklós - túlélő. Megjárta Auschwitzot, Buchenwaldot. A karján a tetovált szám: A-11104. Most ő ítélkezik Elie Wiesel fölött. Joga van hozzá.

A Malmőben élő Grüner Miklós szerint a Nobel-békedíjjal kitüntetett, saját bevallása szerint 1928. szeptember 30-án született Elie Wiesel csaló, szélhámos: azt állítja magáról, hogy egykori auschwitzi rabként ő viseli a karján az A-7713-as tetovált számot. A tények azonban ezt cáfolják: az A-7713-as számot az a Wiezel Lázár viselte, aki 1913-ban született - ezt hiteles auschwitzi dokumentumok bizonyítják. Amikor 2009 decemberében a magát Elie Wieselnek nevező ember hazánkba látogatott, Grüner Miklós azzal a kéréssel fordult a magyar hatóságokhoz: tartóztassák le az Elie Wiesel nevet viselő, amerikai állampolgárságú szélhámost, amint hazánk területére lép. Persze a hatóságok nem léptek...

Grüner többek között Auschwitzból, illetve Buchenwaldból származó dokumentummal bizonyította, hogy a magát Elie Wieselnek nevező, amerikai állampolgárságú személy soha nem volt Auschwitzban (pontosabban szólva: csak a háború után járt ott, turistaként), s hazudik, amikor azt állítja: az ő karjára tetoválták az A-7713-as számot.

#eliewiesel

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A harmadik világháború küszöbén - Hernádi TiborA harmadik világháború küszöbén
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat