HunHír.info

2017. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

A kereszténygyalázás nem számít - Karácsony Tesco-módra homokossal, muszlimmal

2017. november 11. 07:42
Hunhír.info

muszlim-ima-500.jpgÚgy tűnik, a Tesco is beállt azon nagyvállalatok sorába, akik "nem akarják megsérteni a kisebbségeket". A nagy igyekezetben aztán a karácsonyból sikerült kihagyni a kereszténységet. A szupermarket óriás a karácsonyi hirdetőkampányában szerepeltet szikheket, muszlimokat, még egy homoszexuális szülői párt is. Csak a tradicionális keresztény karakterek maradtak ki valahogy.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Az #EveryonesWelcome hirdetésben azt üzenik, akárhogy is ünnepled a karácsonyt, a Tesco szívesen fogad. A közösségi oldalon futó kampányban a turbánok és fejkendők mellé viszont már keresztény jelkép nem fért be.

A karácsony mindenkié, csak a keresztényeké nem...

Különösen azért abszurd az egész történet, mert a muszlimok vallási okokból nem igazán ünneplik Jézus születését és a karácsonyt. A muzulmánok akár sértésként is vehetik, hogy a karácsonyt egyfajta iszlám ünnepként állítják be. Nem egy vallástanító a "Boldog Karácsonyt!" üdvözlést is bűnnek tartja.

Csak példaként, Glasgowban egy muszlim bolttulajdonost halálra késelt egy radikális szunnita, amiért boldog húsvétot kívánt a vevőknek.

A videóban szinte alig tűnik fel bármiféle keresztény szimbólum ugyanakkor. Se Betlehem, se jászol, se kereszt, se pap, se angyalkák, semmi.

Korábban a Starbucks igyekezett levadászni karácsonyi díszítéséből a keresztény elemeket a befogadás jegyében.Ultrainfo - Breitbart - Hunhír.info

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat