HunHír.info

2018. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

A nemzeti jogvédők este az Astoriánál emlékeznek a 2006-os szabadságharcunkra, és követelik a szemkilövetők megbüntetését

2017. október 23. 14:14
Hunhír.info

1956-2017: 61. éve kezdődött szent szabadságharcunk! Ma 18 órakor az Astoriánál követeljük a szemkilövetők megbüntetését! Az emlékezéshez és mai szabadságküzdelmeink ihleforrásaként szeretettel ajánlom minden követőmnek a Corvin köziek c. csodás dalt Cseh Tamás előadásában, amely felvételen korabeli mozgóképek idézik meg a legendás és példamutató napokat.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Ma (2017. október 23.) 18 órakor az Astoriánál nemzeti jogvédők és a szemkilövető Gyurcsány-rezsim jogsértettjei közös tüntetésen követelik a 2006 őszi rendőrterror máig büntetlen és bűneikért elnézést sem kért fő felelőseinek (GYF, Gergényi és társaik...) megbüntetését a 11. évvel ezelőtti, soha meg nem bocsátható és el nem évülő gaztetteikért, amellyel belelövettek a diktatúra ellen tiltakozókba, és rendőrlovakkal megtaposták szent szabadságharcunk 50. évfordulóján megemlékezőket.

Követeljük a 2006 őszi rendőrterror bűntetteinek elévülésre tekintet nélküli üldözését lehetővé tevő - Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter által támogatott - alaptörvény-módosítási javaslatunk mielőbbi elfogadását, és valóban hatékony büntetőeljárások ezt követő megindítását! Az elévülést kizáró, valódi felelősségre vonást lehetővé tevő alaptörvény-módosítási javaslatunkat október 18-án jelentettük be a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtótájékoztatóján, és egyúttal bemutattuk GYF és társainak elítélését garantáló bizonyítékokat.

A mai tüntetésen többek között a jogsértettek kebeléből alakult népbíróság ítélkező tanácsa kihirdeti GYF és társai ügyében ítéletét. A felszólalók között lesznek a Kossuth tériek (pl. Gonda László, Bene Gábor, Fáber Károly), a Lelkiismeret88 Csoport vezetője Tölgyessy Magdi, a Közhatalom Jogsérttjei Egyesület vezetője Gőbl György (elnézést a hasonlatért, de 2006 ősz Wiesenthalja...), Dukán Dániel, a gyurcsányi önkény jogsértettje, telefonon Budaházy György első fokon törvénytelenül elítélt hazafi és nemzeti jogvédők, köztük Grespik Éva, tavaly eltávozott Laci felesége és jómagam.

Várunk minden, a igazságtételt fontosnak tartó tettre kész, jóakaratú embert a rossz idő ellenére is! Lehetőség lesz a trianoni diktátum eltörlése érdekében indított nemzeti konzultáció aláírására is, mert fontos, hogy a Soros-terv elleni harc mellett a nemzeti újraegyesítést is támogassuk!

Honfitársi köszöntéssel: dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat