HunHír.info

2018. Fergeteg hava 22. nap, Hunorka napja.

A nemzeti jogvédők este az Astoriánál emlékeznek a 2006-os szabadságharcunkra, és követelik a szemkilövetők megbüntetését

2017. október 23. 14:14
Hunhír.info

1956-2017: 61. éve kezdődött szent szabadságharcunk! Ma 18 órakor az Astoriánál követeljük a szemkilövetők megbüntetését! Az emlékezéshez és mai szabadságküzdelmeink ihleforrásaként szeretettel ajánlom minden követőmnek a Corvin köziek c. csodás dalt Cseh Tamás előadásában, amely felvételen korabeli mozgóképek idézik meg a legendás és példamutató napokat.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Ma (2017. október 23.) 18 órakor az Astoriánál nemzeti jogvédők és a szemkilövető Gyurcsány-rezsim jogsértettjei közös tüntetésen követelik a 2006 őszi rendőrterror máig büntetlen és bűneikért elnézést sem kért fő felelőseinek (GYF, Gergényi és társaik...) megbüntetését a 11. évvel ezelőtti, soha meg nem bocsátható és el nem évülő gaztetteikért, amellyel belelövettek a diktatúra ellen tiltakozókba, és rendőrlovakkal megtaposták szent szabadságharcunk 50. évfordulóján megemlékezőket.

Követeljük a 2006 őszi rendőrterror bűntetteinek elévülésre tekintet nélküli üldözését lehetővé tevő - Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter által támogatott - alaptörvény-módosítási javaslatunk mielőbbi elfogadását, és valóban hatékony büntetőeljárások ezt követő megindítását! Az elévülést kizáró, valódi felelősségre vonást lehetővé tevő alaptörvény-módosítási javaslatunkat október 18-án jelentettük be a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtótájékoztatóján, és egyúttal bemutattuk GYF és társainak elítélését garantáló bizonyítékokat.

A mai tüntetésen többek között a jogsértettek kebeléből alakult népbíróság ítélkező tanácsa kihirdeti GYF és társai ügyében ítéletét. A felszólalók között lesznek a Kossuth tériek (pl. Gonda László, Bene Gábor, Fáber Károly), a Lelkiismeret88 Csoport vezetője Tölgyessy Magdi, a Közhatalom Jogsérttjei Egyesület vezetője Gőbl György (elnézést a hasonlatért, de 2006 ősz Wiesenthalja...), Dukán Dániel, a gyurcsányi önkény jogsértettje, telefonon Budaházy György első fokon törvénytelenül elítélt hazafi és nemzeti jogvédők, köztük Grespik Éva, tavaly eltávozott Laci felesége és jómagam.

Várunk minden, a igazságtételt fontosnak tartó tettre kész, jóakaratú embert a rossz idő ellenére is! Lehetőség lesz a trianoni diktátum eltörlése érdekében indított nemzeti konzultáció aláírására is, mert fontos, hogy a Soros-terv elleni harc mellett a nemzeti újraegyesítést is támogassuk!

Honfitársi köszöntéssel: dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Magyarország álomtörténete 1929-1941 - Rácz AndrásMagyarország álomtörténete 1929-1941
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat