HunHír.info

2018. Magvető hava 15. nap, Táltos napja.

A zsidóknak örök időkig fizető Németország újabb euro-tízmillárdokat penget a holokausztért - de minden rabbinak maga felé hajlik a keze

2017. október 20. 17:14
Hunhír.info

Németország titkos egyetértési nyilatkozatot írt alá újabb három - a korrupciógyanús közbeszerzés miatt vitatott -, tengeralattjáró eladásáról Izraelnek - értesült pénteken a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet. Csakhogy ez a pénz most nem a zsidók, hanem egypár zsidó góré zsebében landol.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Az utóbbi hetekben német tisztviselők nyomására számos olyan változást illesztettek a paktumba, amelyek lehetővé teszik Németország számára, hogy könnyedén visszavonulhasson az üzlettől, ha az izraeli oldalon korrupcióval kísért fegyverüzlet miatt erre kényszerülne.

A három új tengeralattjárója csatlakozik majd a már régebben Németországtól megvásárolt öt, és a jelenleg készülő hatodik "delfin" gyártmányú búvárhajóból álló izraeli flottához.

Ha létrejön az üzlet, akkor a német kormány félmilliárd euróval (mintegy hetvenöt milliárd forinttal) fogja támogatni. Az újabb három tengeralattjáró megvásárlását Benjámin Netanjahu miniszterelnök erőltette, noha Móse Jaalon volt védelmi miniszter hevesen ellenezte, mert fölöslegesnek tartotta őket.

Netanjahu azzal érvelt, hogy Angela Merkel utódja esetleg nem járul majd hozzá az adásvételhez, míg Jaalon szerint csak akkor lesz szükség rájuk, ha a jelenlegi búvárhajók majd egyszer elöregednek.

Az izraeli média szerint ez a vita okozta Jaalon menesztését és Avigdor Liberman védelmi miniszterré való kinevezését, valamint pártjának, a Jiszrael Béténunak (Izrael a Hazánknak) a kormánykoalícióba invitálását is.

Németország a korrupciós vádak nyomán, a rendőrségi nyomozás megindulása után befogyasztotta a három újabb tengeralattjáróról folytatott tárgyalásokat, és csak azért születhetett végül megállapodás, mert Jeruzsálemben rendkívüli fórumot hívtak össze az igazságügy-minisztérium égisze alatt, amely kinyilvánította, hogy a "korrupció nem jutott el az üzlet gyökeréig", noha a megvesztegetéseket egyre több bizonyíték támasztja alá a rendőrségen.

A korrupt tengerészeti közbeszerzési ügy tavaly ősszel a tízes tévécsatorna oknyomozó riportja után kezdődött. Nyáron a rendőrség letartóztatott és kihallgatott számos érintett katonai és biztonsági vezetőt.

Miki Ganor, a ThyssenKrupp nevű német hajógyártó óriásvállalat izraeli képviselője vádalkut kötött a hatóságokkal, és rendőri védelem alatt ismertette a korrupciós közbeszerzés részleteit.

A vádak szerint Ganor az újabb és újabb, nagy értékű haditengerészeti beszerzések érdekében Avriel Bar Joszeffel, a nemzetbiztonsági tanács volt elnökhelyettesével közösen katonai és politikai döntéshozókat vesztegetett meg, hogy a hadsereg tiltakozása ellenére újabb három tengeralattjárót, valamint a tengeri földgázmezők védelmében négy hadihajót vásároljanak az általuk képviselt vállalkozástól.

Ganor jutaléka 45 millió dollárra (mintegy 13 milliárd forint) rúgott, de ennek ötöde, 9 millió dollár (mintegy 2,5 milliárd forint) ügyvédjének, Dávid Simrónnak járt, aki egyben Benjámin Netanjahu miniszterelnök unokatestvére, bizalmasa és ügyvédje.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat