HunHír.info

2017. Enyészet hava 22. nap, Nyék napja.

Pár hónap, és Észak-Korea atomrakétákkal szórhatja meg Amerikát

2017. október 20. 16:52
Hunhír.info

Atomkatastrophe-in-Japan-Schlimmer-als-Tschernobyl_250.jpgMike Pompeo, a CIA vezére arra figyelmeztetett, hogy Észak-Korea pár hónapon belül képessé válhat arra, hogy atomtöltettel felszerelt ballisztikus rakétával csapjon le az amerikai kontinensre - írja a Financial Times. A CIA-vezér korábban egyébként azt mondta, hogy reméli, hogy az Egyesült Államok talál majd módot arra, hogy elválassza Észak-Korea kormányát az atomfegyvereitől, akkor széles körű spekuláció indult arról, hogy az amerikaiaknak tervei vannak Kim Dzsongun és vezetőinek meggyilkolására.

Pompeo egy konferencián ismertette, hogy az Egyesült Államoknak annak ténye mellett kell eljárnia Észak-Korea ügyében, hogy a dzsucseista rezsim hamarosan képes lehet a kontinentális Amerikát is eltalálni ballisztikus rakétáival. Az elszigetelt országnak ugyanis rengeteget segített a rakétatesztek sorozata, melyeket az elmúlt néhány évben folytattak le.

Hozzátette: a Koreai Népi Demokratikus Köztársasággal kapcsolatos hírszerzési adatok nem teljesen pontosak, de az, hogy milyen messze van még, hogy Észak-Korea képes legyen lecsapni a kontinentális Egyesült Államokra majdnem mindegy is, azonnali, globális összefogásra van szükség, hogy Kim Dzsongun sose legyen képes nagy hatótávolságú ballisztikus rakéták bevetésére.

Pompeo elárulta, hogy az Egyesült Államok továbbra is diplomáciával próbálkozik, de Trump elnök nem engedi, hogy Amerikát Észak-Korea zsarolja. A cél elérése érdekében katonai opciókat is latba kell venni az elnök szerint.

A CIA-vezér korábban egyébként azt mondta, hogy reméli, hogy az Egyesült Államok talál majd módot arra, hogy elválassza Észak-Korea kormányát az atomfegyvereitől, akkor széles körű spekuláció indult arról, hogy az amerikaiaknak tervei vannak Kim Dzsongun és vezetőinek meggyilkolására.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A harmadik világháború küszöbén - Hernádi TiborA harmadik világháború küszöbén
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat